KuPS ry ja Bolt.Works yhteistyösopimukseen.
SeuraJulkaistu: 20.01.2023 09.32

KuPS ry ja Bolt.Works yhteistyösopimukseen.

Henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works on solminut yhteistyösopimuksen KuPS ry:n kanssa.

Kuopion Palloseura ry on Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura, seurassa on yli 2000 lasta ja nuorta ympärivuotisessa toiminnassa.
KuPS:n juniori- ja harrastetoiminnan yhteiskunnallinen arvo kansainvälisen UEFA SROI -mallinuksen mukaan on 21,25 M€ vuosittain.

Bolt.Works haluaa olla mukana KuPS:n junioritoiminnassa ja näin olla tukemassa tätä arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen ja ehkäisemässä syrjäytymistä.

Tutustu tarkemmin UEFA SROI mallinukseen ja KuPS:n junioritoiminnan tuottamaan lukuihin tästä.

Työtä nuorille pelaajille ja KuPS ry:n perheiden vanhemmille!

Osana sopimusta Bolt.Works tarjoaa työllistymismahdollisuuksia 18-vuotiaille pelaajille sekä KuPS ry:n perheiden vanhemmille. Bolt.Works järjestää rekrytointitapahtumia, joissa KuPS ry:n aikuisuuden kynnyksellä olevat junioripelaajat ja pelaajien vanhemmat voivat löytää itselleen uuden uran. Ensimmäinen rekrytointitapahtuma järjestetään helmikuussa.

– Toivon, että saamme rekrytointitapahtumaan mukaan niin nuoria kesätyön etsijöitä kuin muitakin työnhaussa tukea tarvitsevia. Tarkoituksemme on löytää rekrytointitapahtumassa kaikille halukkaille työpaikka. Aluepäällikkö Jere Roivainen kommentoi.

– KuPS ry:ssä haluamme kantaa huolta omasta yhteisöstämme. Tällä yritysyhteistyösopimuksilla haluamme vahvistaa seuran yhteisöllisyyttä ja tarjota mahdollisimman monelle nuorelle ja perheiden vanhemmille mahdollisuuden työpaikkaan, Toiminnanjohtaja Koistinen kertoo.

Bolt.Worksin oli hyvin luontevaa lähteä mukaan KuPS ry:n Akatemiatoimintaa, sillä molemmilla Jere Roivaisella ja Miikka Ilolla on vahva KuPS tausta. Jere on KuPS junioreiden kasvatti ja Miikka on vahvasti ollut vaikuttamassa KUPS menestykseen Veikkausliigajoukkueessa ja markkinointitehtävissä.

KuPS ry ja Bolt.Works yhdessä rakentamassa Elämän mittaista tarinaa, Banzai!

Lisätietoa antaa

Jere Roivainen
Aluepäällikkö
Bolt.Works
jere.roivainen@bolt.works
www.bolt.works

Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
KuPS ry
jari.koistinen@juniorikups.fi
www.juniorikups.fi

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai