KUPS RY FACEBOOK KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ
KuPS ry
Kaartokatu 6
70620 Kuopio

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien he jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika ja mahdollinen arvonta-aika on määritelty Facebook-julkaisussa.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua tykkäämällä, jakamalla, kommentoimalla tai tägäämällä kaverisi Juniori KuPS:n Facebook-sivulla olevaa julkaisua. Kuva/video julkaistaan Juniori KuPS:n Facebook-sivulla (www.facebook.com/juniorikups/). Vaihtoehtoisesti voi osallistua myös kirjallisesti. Lähetä omat yhteystiedot ilmoituksella osallistumisestasi ko. kilpailuun, viimeistään kaksi arkipäivää ennen kilpailun loppumista yrityksemme osoitteeseen.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Juniori KuPS:n Facebook-kampanjassa kerrottu palkinto. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajat osallistujien keskuudesta. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
KuPS ry vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistujat vapauttavat KuPS ry:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

KuPS ry ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä KuPS ry:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja KuPS ry niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien KuPS ry:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai YouTuben käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, KuPS ry:lla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

KuPS ry pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.Muutoksista ilmoitetaan Juniori KuPS:n Facebook sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi KuPS ry:n käyttöön, et Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Ei jakopakkoa.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai