KuPS ry:ssä on omakatteinen hoitokunta, jonka yhtenä tehtävänä on rakentaa tiivis ja jalkapallokulttuurin edistämisestä kiinnostunut jäsenistö, joka toimii vankkana tukijalkana niin edustusjoukkueellemme kuin junioreillemmekin.

Haluamme aktiivisena taustatoimijana mahdollistaa jalkapallon merkityksen kasvua maakunnassamme ja haastaa yhä uusia lapsia, nuoria ja aikuisia niin pelikentille kuin katsomoonkin.

Tärkeimpänä tehtävänämme on olla mahdollistamassa kaikkien KuPS -juniorien pysymisen hienon harrastuksensa parissa. Yhtenä muotona on perustettu stipenditili, josta joukkueet voivat hakea joukkueenjohtajan hakemuksella avustusta. Hakemus taloudellisien, sosiaalisien tai taidollisin perustein.
Tukisummat vaihtelee ikäluokasta riippuen ja seuran kausimaksuihin verraten 150 - 600€ / pelaaja.

Jäsenmaksu 2024
Päivitämme nyt KuPS ry:n jäsenrekisteriä nykyaikaiseen verkkomaksujärjestelmään, jossa samalla voit kätevästi päivittää yhteystietosi.
Tässä alla on verkkosivuosoite, jota kautta osoitetietojen päivityksen jälkeen ohjaudut maksamaan 25 euron jäsenmaksun.
Mikäli haluat kartuttaa stipenditiliä, voit valita myös seuraavat maksuvaihtoehdot 50€, 100€, 250€ tai 500€.

Maksa jäsenmaksu tästä!

Kaikista summista 15€ yli menevä osuus siirretään stipenditilille.

Stipendit 2012-2023
Stipendirahastomme, joka toimii lahjoituksilla ja jäsenmaksutuotoilla on kasvanut vuodesta 2012 lähtien, niin että olemme pystyneet myöntämään pelaajillemme stipendejä jo yli 100.000 euroa.

KuPS -perhe täydentyi n. 300 tyttöpelaajalla, kun Pallokissat, Kuopio ry:n toiminta liitettiin KuPS ry:n toimintaan 1. marraskuuta 2020.
Tällä hetkellä tyttöpelaajia on jo yli 500.

Tarve stipendeille kuluvalle vuodelle on todennäköisesti taas aikaisempaa suurempi kasvaneen junioripalloilijoiden määrän yleisen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Kiitos, kun haluat olla mukana KuPS ry:n jäsenenä rakentamassa kuopiolaista jalkapallomenestystä ja KuPS:n vision toteutumista.
Visio
Kuopion Palloseura ry:n tavoitteena on iloinen, hyvinvoiva, liikunnallinen ja yhteistyökykyinen lapsi ja nuori.
KuPS mahdollistaa elämänmittaisten tarinoiden syntymisen panostamalla erityisesti pelaajiensa kehittymiseen ja hyvinvointiin.
Samalla seuran toiminta kohdistuu ympäröivään yhteiskuntaan hyvän elämän ja terveiden elämäntapojen toteuttajana.

Lisätietoja toiminnasta saat sähköpostiosoitteesta ry@kups.fi tai hoitokunnan hallituksen jäseniltä pj. Mika Kaján 040 – 351 6881, Seppo Kurikka 0400-670474.

KuPS ry – Elämänmittainen tarina – Banzai!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai