KuPS ry:ssä on omakatteinen hoitokunta, jonka yhtenä tehtävänä on rakentaa tiivis ja jalkapallokulttuurin edistämisestä kiinnostunut jäsenistö, joka toimii vankkana tukijalkana niin edustusjoukkueellemme kuin junioreillemmekin.

Haluamme aktiivisena taustatoimijana mahdollistaa jalkapallon merkityksen kasvua maakunnassamme ja haastaa yhä uusia lapsia, nuoria ja aikuisia niin pelikentille kuin katsomoonkin.

Tärkeimpänä tehtävänämme on olla mahdollistamassa kaikkien lupaavien KuPS -juniorien pysymisen hienon harrastuksensa parissa. Yhtenä muotona on perustettu stipenditili, josta joukkueet voivat hakea joukkueenjohtajan hakemuksella avustusta. Hakemus taloudellisien, sosiaalisien tai taidollisin perustein.
Tukisummat vaihtelee ikäluokasta riippuen ja seuran kausimaksuihin verraten 150 - 600€ / pelaaja.

Jäsenmaksu 2022
Päivitämme nyt KuPS ry:n jäsenrekisteriä nykyaikaiseen verkkomaksujärjestelmään, jossa samalla voit kätevästi päivittää yhteystietosi.
Tässä alla on verkkosivuosoite, jota kautta osoitetietojen päivityksen jälkeen ohjaudut maksamaan 25 euron jäsenmaksun.
Mikäli haluat kartuttaa stipenditiliä, voit valita myös seuraavat maksuvaihtoehdot 50€, 100€, 250€ tai 500€.

Maksa jäsenmaksu tästä!

Kaikista summista 15€ yli menevä osuus siirretään stipenditilille.

Jäsentapahtumat
Koronan takia emme tässä vaiheessa voi luvata erillisiä jäsentapahtumia, mutta seuraamme tarkasti mahdollisuuksia niitä kesälle järjestää.

Stipendit 2012-2021
Stipendirahastomme, joka toimii osittain jäsenmaksuilla, on kasvanut koko ajan ja avustusten maksettu kokonaissaldo on jo yli 80.000 euroa.

KuPS -perhe täydentyi n. 300 tyttöpelaajalla, kun Pallokissat, Kuopio ry:n toiminta liitettiin KuPS ry:n toimintaan 1. marraskuuta 2020.
Tällä hetkellä tyttöpelaajia on jo n. 500.

Tarve stipendeille kuluvalle vuodelle on todennäköisesti taas aikaisempaa suurempi kasvaneen junioripalloilijoiden määrän sekä koronan junioripelaajien perheille aiheuttamien taloushaasteiden takia.

Kiitos, että haluat olla mukana KuPS ry:n jäsenenä rakentamassa kuopiolaista jalkapallomenestystä!

Lisätietoja toiminnasta saat sähköpostiosoitteesta ry@kups.fi tai hoitokunnan hallituksen jäseniltä pj. Mika Kaján 040 – 351 6881, Seppo Kurikka 0400-670474.

KuPS ry – Elämänmittainen tarina – Banzai!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai