P11Julkaistu: 17.08.2021 11.58

Pingviini-cup tältä vuodelta takana

Viikonlopun turneet jälleen takana ja pojat koulussa ja taustat töissä.

Treenaaminen jatkuu, ei vielä oltu ylivoimaisia. ????

Pelasimme siis kahdella joukkueella. Toinen joukkue pelasi kilpasarjassa ja toinen eliittisarjassa. Molempien sarjavalinta vaikutti olevan hyvä ja saimme turnauksessa hyviä ja tasaisia otteluita, jotka kehittivät varmasti jälleen poikia. Kelit olivat lauantaina paikalle osuneiden sateiden vuoksi varsin haastavat ja pojat saivat näin ollen kokemusta myös muista kuin "täydellisistä" olosuhteista. Tällöin pelin tulee olla hieman suoraviivaisempaa, eikä pallon kierrätystä voi tehdä samalla tavoin.

Elittisarjassa lauantain alkusarjan ottelut etenivät hyvin ja kenttien takia suoraviivaistettu pelityyli toimi. Tuloksena lauantailta oli 3 voittoa. Sunnuntaina edessä oli vielä viimeinen alkusarjan ottelu, jossa ratkaistiin lopullinen sijoitus alkusarjassa. Peli oli ainakin näennäisesti meidän hallussa ja pojat pelasivat hyvin, vastustaja oli kuitenkin todella terävänä omissa paikoissaan jonka ansiosta he saivat "kammettua" voiton. Tämä tarkoitti siis sitä, että sijoituimme toiseksi lohkossamme. Pääsimme kuitenkin hyvien lauantain pelien vuoksi pelaamaan turnauksen sijoista 1-8. Ensimmäisessä jatkopelissä vastaan tuli HJK ja kentäksi oli otteluohjelmassa määritelty valitettavasti huonoimpaan kuntoon päässyt kenttä. Kenttä vaikeuttikin molempien peliä huomattavasti. HJK oli kuitenkin huomattavasti terävämpi ja tuloksena oli tappio. Eteenpäin siis hakemaan sijaa 5. Toisessa jatkopelissä vastaan tuli HJK sininen. Pojat olivat selkeästi sisuuntuneet edellisestä pelistä ja myös kenttä oli huomattavasti "pelattavampi". Tuloksena voitto ja toivo viidennestä sijasta edelleen hengissä. Viimeinen peli oli sitten OLS:ia vastaan. Tänä vuonna pelit heitä vastaan ovat olleet tasaisia ja samoissa merkeissä jatkettiin tässäkin. Molemmilla joukkueilla oli tilanteensa tehdä maali, mutta lopputulos oli 0-0. Edessä siis rangaistuspotkukilpailu.... Mutta... Ei, emme ihan täysin onnistuneet ja kaveri oli potkuissaan hieman terävämpi vieden siis turnauksen 5. sijan. Lopputuloksena siis 6. sija, joka on kuitenkin ihan hyvä sijoitus ja nälkää jäi seuraaviin turnauksiin.

Kilpasarjassa lauantaina pelattiin myös alkusarjaa. Pelit alkoivat hieman myöhemmin kuin eliittisarjassa, joten kentät ehtivät hieman kuivua ja tekivät pelaamisen helpommaksi. Kaikki pelit olivat hyvin tasaisia ja tiukkoja. Tuloksena kaksi 1-0 tappiota ja yksi 1-0 voitto, ei se paljon tiukempaa siis voinut olla. Tuloksena 3. sija alkulohkossa. Ensimmäiseen jatko-otteluun vastaan asettui jo alkulohkossa kohdattu KäPa City, jolle olimme alkulohkossa hävinneet 1-0. Revanssin paikka oli siis olemassa. Peli olikin edelleen hyvin tiukkaa ja tasaista. Maalinteossa molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen lopputuloksen ollessa 1-1. Rangaistupotkukilpailuun siis... Ja tuloksena, VOITTO! Revanssi saatu ja mahdollisuus vielä turnauksen sijaan 9. Seuraavana vastaan asettui KaPy. Heitä vastaan osa pojista olikin pelannut omassa turnauksessa Leppävirralla, joten vastus oli ainakin osittain tuttu. Peli pelattiin tekonurmella ja se lienee hieman sekoittanut poikien ajatuksia, koska peli ei kulkenut ihan parhaalla mahdollisella tavalla (muut pelit olivat luonnonnurmella). Tuloksena oli 4-2 tappio. Tavoitteena siis tämän pelin jälkeen sija 11. Vastustajaksi otteluun, jossa sija 11 ratkaistiin tuli PK-35/punainen. Ottelu oli varsin tasainen, mutta PK-35/punainen onnistui kuitenkin olemaan hieman terävämpi omissa paikoissaan lopputuloksen ollessa 2-0. Lopputuloksena siis sija 12.

Kokonaisuutena turnaus kuitenkin oli meiltä ihan hyvää pelaamista ja tästä on edelleen hyvä jatkaa pelin kehittämistä.

Joukkueen uusimmat uutiset