Kuopion Palloseura ja Lassen Ajokoulutus yhteistyössä!
SeuraJulkaistu: 09.04.2021 20.01

Kuopion Palloseura ja Lassen Ajokoulutus yhteistyössä!

Kuopion Palloseura ja Lassen Ajokoulutus yhteistyössä!


Lassen Autokoulun tarjous KuPS -perheille.
Kuopion Palloseuran yhteistyökumppani Lassen Ajokoulutus tarjoaa kaikille KuPS perheille 10% extra-alennuksen kaikkiin mopo- & moottoripyörä ajotutkintoihin kesälle 2021. Lisää ilmoittautumisen yhteydessä "lisätietoja" - kohtaan BANZAI, niin saat alennuksen kurssin hinnasta (koskee kaikkia perheenjäseniä, ei koske viranomaiskuluja). Turvallisia kilometrejä kaikille Kuopion Palloseuran jäsenille!


Lassen Ajokoulutus tukemaan KuPS:n junioritoimintaa!

Juniorityön arvo on todennettu UEFA SROI -mallinnuksella, joka todistaa juniorityön vaikuttavuuden selkeinä lukuina. Jalkapallo tuo valtavasti merkityksiä ihmisten arkeen elämysten kautta, opettamalla kunnioitusta ja suvaitsevuutta kanssaihmisiä kohtaan. Kaiken toiminnan arvoa ei voi tai pidä mitata euroissa, mutta SROI -mallinnuksen avulla saamme tutkittua tietoa KuPS:n juniorityön vaikuttavuudesta paikallisesti. ”Tällaista KuPS:n tekemää arvokasta juniorityötä haluamme osaltamme olla tukemassa” kommentoivat Lasse ja Rauli.


KuPS:n tuottama kokonaishyöty yhteiskunnalle on yli 12 miljoonaa euroa vuodessa.

UEFA SROIn mukaan KuPS:n juniorityö tuo vuosittain terveydenhuoltoon n. 4 miljoonan euron säästöt muun muassa alentamalla riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin, tyypin 2 diabetekseen, syöpään ja mielenterveysongelmiin.
Juniorityön sosiaaliset hyödyt ovat n. 2,7 miljoonaa huomioiden vapaaehtoistyön arvon, koulutustulokset, syrjäytymisen ennaltaehkäisy ja rikollisuuden lasku.
Lisäksi juniorityön suorat vaikutukset alueen taloudelle ovat n. 5,4 miljoonaa euroa harrastemaksuina, olosuhteisiin liittyvinä rakentamisen tuottoina ja työpaikkoina.
Lue tarkemmin
https://www.juniorikups.fi/uutiset/39511/kups-tuo-124-m-hyodyt-yhteiskunnalle-vuosittain


LASSEN AJOKOULUTUS OY

Luotettava ja aina edullinen autokoulu siellä missä sinäkin!
Lasse perusti autokoulun vuonna 2018 ja Rauli liittyi myöhemmin mukaan yritystoimintaan. Molemmilla on pitkä kokemus liikenneopetuspuolelta sekä ammattiliikenteestä. Pääartikkelina meillä on liikenneopetus tieliikenteen kaikissa korttiluokissa. Tarjoamme myös traktoriurakointi palveluja.

Kesäkuussa 2020 otimme käyttöömme aputoiminimen Savon Ajoharjoittelun Paikka, tutustu palveluihin osoitteessa: www.ajoharjoittelunpaikka.fi

Liikenneopetus tapahtuu oikeilla ajoneuvoilla mahdollisimman kustannustehokkaaseen hintaan. Liikenneturvallisuus on taito pärjätä oikeissa liikennetilanteissa, joita harjoittelemme oikealla kalustolla. Simulaattoria käytämme ainoastaan pimeänopetuksessa.

Tavoitteenamme on antaa sinulle 100% ammattitaidoistamme koulutuksessa, ettet maksaisi turhasta.

Olet lämpimästi tervetullut Lassen Ajokoulutukseen!

LASSEN AJOKOULUTUS OY
Varikkokatu 9 C 47
70620 KUOPIO
https://lassenajokoulutus.fi/

SIILINJÄRVI, KUOPIO
Lasse Karjalainen
Puh: 0443049478
lasse@lassenajokoulutus.fi

KUOPIO, LEPPÄVIRTA, SIILINJÄRVI
Rauli Kekäläinen
Puh: 0443035094
raperdo@lassenajokoulutus.fi