KuPS ry ja JJK Jyväskylä aloittaa yhteistyön!
SeuraJulkaistu: 01.06.2023 17.00

KuPS ry ja JJK Jyväskylä aloittaa yhteistyön!

KuPS Akatemia joukkue lainaa JJK:sta kaksi pelaajaa määräaikaisella lainasopimuksella.

JJk:ssa oli tarve saada pelaajille peliaikaa riittävän korkealla tasolla ja KuPS Akatemia joukkueeseen tarvittiin leveyttä pelaajamateriaaliin. Tilanteessa nähtiin, että molemmat seurat ja pelaajat hyötyvät tästä lainasopimuksesta, joten asiassa päästiin pikaisesti yhteisymmärryksessä eteenpäin. On hieno, että pystymme laajentamaan seurayhteistyötä nyt Jyväskylän suuntaan.

Lainasopimuksella tulevat pelaajat:
Arttu Leivonen,

17-vuotias lähes 2 metrinen pelaaja, joka on pääosin pelannut laitahyökkääjänä, pystyy pelaamaan myös perinteisen hyökkääjän roolissa. Tuo joukkueeseen ison koon lisäksi nopeutta, 1v1 osaamista hyökkäyssuuntaan ja erityisesti maalintekouhkaa. Omaa todella vaarallisen ja laadukkaan vasemman jalan laukauksen.

Hän on ollut mukana 2005-syntyneiden maajoukkueleirityksissä ja pelannut yhden maaottelun. Kokemusta löytyy myös miesten Kakkosesta kahdelta viime kaudelta ja tällä kaudella on pelannut harjoituskaudelle JJK edustusjoukkueen harjoitusotteluissa ja Suomen Cupissa.

Luka Savela,

19-vuotias laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa topparina. Erinomainen puolustussuunnan pelaaja, joka on myös hyvä edistämään peliä ja osallistuu aktiivisesti hyökkäämiseen. Isoin asia hänen pelaamisessaan on johtajuus, joka näkyy kykynä ohjata peliä kentällä, todella kilpailullisena ja periksiantamattomana asenteena.

Hän kuului JJK edustusjoukkueen runkopelaajiin viime kauden Kakkosessa. Tällä kaudella hän on pelannut myös muutaman ottelun Ykkösessä ja Suomen Cupissa.

Tervetuloa Arttu ja Luka!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai