Savon LVI-talo tukemaan KuPS:n juniori -ja harrastetoimintaa!
SeuraJulkaistu: 16.09.2022 15.06

Savon LVI-talo tukemaan KuPS:n juniori -ja harrastetoimintaa!

Kuopion Palloseura on Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura, seurassa on yli 1800 lasta ja nuorta ympärivuotisessa toiminnassa.
KuPS:n juniori- ja harrastetoiminnan yhteiskunnallinen arvo kansainvälisen UEFA SROI -mallinuksen mukaan on 21,25 M€ vuosittain.

Savon LVI-talo haluaa olla mukana KuPS:n junioritoiminnassa ja näin olla tukemassa tätä arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen ja ehkäisemässä syrjäytymistä.

Tutustu tarkemmin UEFA SROI mallinukseen ja KuPS:n junioritoiminnan tuottamaan lukuihin tästä.

Savon LVI-talo - Luotettavat LVI-ratkaisut kaikkiin kodin tiloihin
Tärkein tehtävämme on varmistaa, että kotisi toimii. Olemme kokenut LVI-alan asiantuntija, jolta saat LVI-urakoinnin, LVI-suunnittelun ja LVI-huollon palvelut – laadukkaita LVI-tuotteita unohtamatta. Liittyipä kotisi LVI-asia suunnitteluun, asennukseen tai oikeiden tarvikkeiden löytämiseen, autamme sinua löytämään toimivat laaturatkaisut niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin.

Laatupolitiikka
Asiakaslähtöisyys on LVI-alalla toimivan yrityksemme avaintuote, siksi yrityksemme toimintaa ja laatua seurataan asiakaspalautteiden avulla. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja toimimaan parhain mahdollisimmin keinoin aina asiakkaamme huomioon ottaen. Kaikilla liikkeemme tarjoamilla palveluilla tähtäämme hyvään ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen. Osaavaa henkilökuntaamme myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät tekniset ratkaisut.

Jotta yrityksessämme pysyttäisiin laatujärjestelmämme tavoitteissa, on jokaisen työntekijämme itse vastattava työnsä laadusta ja koko henkilökuntamme toteutettava ja kehitettävä sitä. Näin meillä toimitaan Savon LVI-talossa ja siksi olemme luotettava yhteistyökumppani.

Lue lisää ja ota yhteyttä https://savonlvitalo.fi/

KuPS kiittää Savon LVI-taloa junioritoiminnan tukemisesta!

Lisätietoja UEFA SROI:sta antaa

Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
KuPS ry
jari.koistinen@junioirikups.fi
KuPS – Elämänmittainen tarina – Banzai!