KPY tukee KuPS ry:n toimintaa!
SeuraJulkaistu: 09.01.2022 19.20

KPY tukee KuPS ry:n toimintaa!

Osuuskunta KPY tukee lasten ja nuorten hyvinvointia ja ehkäisee heidän syrjäytymistään avustuksilla, joita jaetaan vuosittain. Tänä vuonna KPY:n hallitus päätti kohdentaa avustukset erityisesti Kuopion seudulla tehtävään juniorityöhön.

”Avustuksemme kohdistuvat eri ikäisille lapsille ja nuorille monenlaiseen harrastamiseen. Erityisesti haluamme mahdollistaa harrastamisen heille, joille osallistuminen olisi muuten syystä tai toisesta hankalaa. Juniorityön lisäksi avustamme muutamia muita yleishyödyllisiä kohteita, jotka kohdentavat saamansa tuen esimerkiksi kulttuuritapahtumiin, kiusaamisen vastaiseen työhön tai syrjäytymisen ehkäisyyn”, KPY-konsernin hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen kertoo.

Avustukset jaettiin hakemusten perustella seuroille ja yhdistyksille, jolloin tuki kohdistuu laajalle joukolle.

”Vastuullisuus ja elinvoiman tuottaminen ympärillemme ovat keskeisiä arvojamme ja osa kaikkea toimintaamme. Joulun alla myönnettävät avustukset ovat luonteva osa tätä kokonaisuutta ja KPY:n toiminnan vaikuttavuutta”, Tikkanen toteaa.

KuPS ry kohdistaa KPY:n myöntämän tuen stipendirahastoon, josta pystymme auttamaan vähävaraisia perheitä ja pitämään heidän lapsensa ja nuoret mukana harrastuksessa.
KuPS ry näkee tämän erittäin tärkeänä osana yhteiskunnallisessa toiminnassa.

KuPS ry kiittää Osuuskunta KPY:tä merkittävästä tuesta!