Puijon Apteekki tukemaan KuPS junioreiden toimintaa.
SeuraJulkaistu: 02.01.2021 16.56

Puijon Apteekki tukemaan KuPS junioreiden toimintaa.

Puijon Apteekki tukemaan KuPS junioreiden toimintaa.

Puijon Apteekki palvelee kaikkia kuopiolaisia ja ulkopaikkakuntalaisia KYS:n pääaulassa (A-ovi), lämpimästi tervetuloa!


Puijon Apteekin apteekkari Jukka Väätäinen on KuPS:n juniorikoulun kasvatti. Hän aloitti pelaajauransa KuPS:n ”nappuloissa” Mölymäellä Ketuissa vuonna 1971 ja oli mukana KuPS:n mestaruussarjajoukkueessa kausina 1981 ja 1983. Suomen mestaruuksia hän saavutti urallaan kaksi (KuPS:n A-juniorit, 1978 ja 1979) sekä SM-pronssia vuonna 1980 (A-juniorit).

Puijon Apteekki avasi ovensa KYS:n pääaulassa joulukuun 2018 alussa. Puijon apteekki palvelee kaikkia asiakkaitaan aivan samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin kaupungin tai maaseudun yksityinen apteekki. Siten uusi apteekki on saanut todella positiivisen vastaanoton. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu yhdistettynä kattavaan tuotevalikoimaan sekä helppoon ja nopeaan apteekissa asiointiin on tuonut paljon uusia asiakkaita.

Puijon Apteekissa asioidaan aivan samaan tapaan kuin muissakin Kuopion apteekeissa, sillä palvelumme eivät ole rajatut vain sairaalassa asioiville ja/tai sen henkilökunnalle. Meille on helppo tulla joka suunnasta ja kauempaakin. Haluamme olla nimenomaan koko kansaa palveleva apteekki, lähellä asiakkaitamme ja helposti saavutettavissa, unohtamatta hyvää ja asiantuntevaa palveluamme, apteekkari Jukka Väätäinen linjaa.

Luonnollisista syistä reseptipainotteisuus on meillä hieman suurempi kuin muissa Kuopion apteekeissa, mutta valikoimamme on varsin kattava myös reseptivapaiden tuotteiden osalta, mainittakoon erikseen mm. monipuolinen kosmetiikkavalikoima. Kosmetiikkapuolella toimii siihen erityisesti erikoistunut farmaseutti ja kaikkiin tuoteryhmiin löytyy myös erikoisosaamista. Puijon apteekissa on töissä yksi proviisori, viisi farmaseuttia ja kaksi lääketeknikkoa. Henkilökuntaa on aina riittävästi paikalla ripeän palvelun varmistamiseksi.

Puijon Apteekki oli toinen yksityinen apteekkiyritys Suomessa, joka toimii julkisen sairaalan yhteydessä. Ensimmäinen yksityinen, kaikkia kuluttajia palveleva apteekki perustettiin Tampereen TAYS:iin ja nykyisin kolmas sairaalan yhteydessä toimiva apteekki sijaitsee Jorvin sairaalassa.

KuPS ry ja Puijon Apteekki ovat kirjoittaneet kaksivuotisen (2021–2022) yhteistyösopimuksen.
KuPS-taustainen apteekkari Jukka Väätäinen toivottaa kaikki KuPSilaiset tervetulleeksi asioimaan Puijon Apteekkiin, Banzai!

Puijon Apteekki
KYS:n pääaula, A-ovi
Puijonlaaksontie 2 A, 70210 KUOPIO
Puh. 029 340 0290
Aukioloajat: ma – pe 7.00 – 18:00, la 11:00 – 15:00 ja su 11:00 – 15:00
puijonapteekki@apteekit.net
www.puijonapteekki.fi