KuPS C15 voittoon trillerissä
Julkaistu: 03.08.2019 00.00

Kai Pahlman -turnauksessa nähtiin jännittävä trilleri kun KuPS ja TPV kohtasivat toisella välieräkierroksella.

Peli alkoi tasapäisesti hallintaa hakien, mutta ensimmäinen erä kääntyi hiljalleen KuPS:n komentoon. "Hänskin" kentän jo hieman painunut tekonurmi pomputti palloa, ja ei ihan Fifa -mittaisella kentällä pääsi helposti hyökkäystilanteeseen maalivahdin avauksesta. Tätä TPV pyrki hyödyntämään ensimmäisessä erässä. KuPS palkittiin aivan ensimmäisen erän lopulla. Aleksi Pakarisen veto kimposi maalin oikeaan tolppaan ja otti siitä imevän kierteen, joka liutti pallon lopulta maaliin. Det glider in, ensimmäinen erä KuPS:lle 1-0. Toisen erän alussa KuPS vaihtoi kentälle Oskun ja Manun. Alku erästä mentiin tasaisesti, mutta erän lopussa alkoi KuPS:n liike hyytyä, vaihtopelaajiakaan ei ollut enää käytettävissä. TPV pääsi tasoittamaan tilanteen 1-1. Katsojat saivat tunnetta koko rahalla, kun mentiin rankeille. KuPS:n pojat vetelivät palloja maaliin varmasti. Sitten Miska torjuu, mutta ilmeisesti liikettä liian aikaisin ja vieläpä keltainen kortti. Uusinta menee maaliin. Miska kokoaa kuitenkin itsensä ja torjuu seuraavan. KuPS:lla viimeinen vetäjä, Miska menee pilkulle ja vetää pelivälineen varmasti maaliin. KuPS 5-4 rankeilla voittoon ja 5-6 sijoitusotteluun. Muut KuPS:n rankin vetäjät olivat Sisu, Ale, Samuli ja Okko. Hyvä pojat!

Toimittajana Pekka Kortelainen , ottelukuvat J.I.