Oppia KäPa-cupista
Julkaistu: 31.05.2019 00.00

Oppia KäPa-cupista

KuPS F9 otti osaa Helsingissä KäPa-cupiin. Matkassa olimme 3 joukkueella, joista yksi pelasi 8v8-pelejä eliittisarjassa ja kaksi muuta 5v5-pelejä kilpasarjassa. Vastassa oli pääsääntöisesti Etelä-Suomen joukkueita, joista huomasi, että he ovat pelanneet keskenään kovempia otteluita. Meidän joukkueille siis tuli hyvää oppia "tosissaan" pelaamisesta.

8v8-otteluissa pelasimme varsin tasaisesti kaikissa peleissä, mutta jouduimme kuitenkin taipumaan tiukkoihin tappiohin suurimmassa osassa pelejä. Otteluista huomasi, ettemme ole harjoitelleet luonnonnurmella ja syötöt meinasivat jäädä hieman vajaiksi. Vähitellen pojat kuitenkin alkoivat oppia luonnonnurmen tavoille ja saivat myös syöttöihin tarpeeksi kovuutta. Oppia joukkue sai paljon ja seuraavassa turnauksessa olemme hieman valmiimpia otteluihin.

5v5-peleissä vääntö oli myös tiukkaa ja otteluista tuli sekä voittoja, että tasapelejä. Käyttämämme pelimuoto (neliö) tuotti osalle joukkueita huomattavasti vaikeuksia, joten saimme sillä vastustajat hieman tolaltaan. Useimmat vastustajat pelasivat timantilla, joka taas oli meille pelimuotona erilainen johon me olimme tottuneet.

Seuraavan kerran olemme pelaamassa kesäkuun puolessa välissä Tampereella ja Mikkelissä.


Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai