28
TOU
18.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Kakkonen

KuPS Akatemia - JBK  0 - 0

Kuopio, Väre Areena TN

Miesten Kakkonen jatkuu su 28.5. klo 18.00 Väre Areenalla

SUNNUNTAINA KELTAMUSTAT VÄRE AREENALLA!!!

Miesten Kakkosen C-lohkon 5.kierroksen ottelu pärähtää käyntiin sunnuntaina 28.5 klo 18.00 Kuopion Keskuskentän Väre Areenalla. Tällöin kohtaavat C-lohkon kaksi farmijoukkuetta, kun KuPS/Akatemia isännöi Ykkösen Pietarsaaren Jaron farmijoukkuetta, JBK:ta.

Molempien joukkueiden kokoonpanossa tullaan näkemään mielenkiintoisia tulevaisuuden huippufutareita, sillä JBK:n kautta maailmalle ovat ponnistaneet viime kausina mm. KuPSn Axel Widjeskog, HJKn Anthony Olusanya, sekä muutama vuosi takaperin säväyttänyt Willfried Inalien. Kuvaavaa onkin, että kaikki pelaajat ovat hyökkäyspään pelaajistoa ja JBKn peleissä ovat tunnetusti verkot pöllynneet molemmissa päädyissä kenttää. Päätyiväthän JBK ja tuolloinen KuFu98 v. 2019 peräti tasatulokseen 6-6.

Kuluneen pelikauden joukkueet ovat aloittaneet väkevästi. JBKn peliä ovat tuoneet saldon 1 voitto (8-1 Hercules), 2 tasapeliä (2-2 OTP, 3-3 OLS), sekä yhden tappion (0-3 ViFK). Maalintekijöinä pietarsaarelaisilla ovat onnistuneet nigerialainen Jasper Uwaegbulam (6 maalia), Isak Löv (3 maalia) albanialainen Alban Tema (2 maalia), sekä Axel Sandstedt (1 maali). Joukkueen oma runko on vahvistunut viime kausista, jolloin JBK pelasi suhteellisen pienellä pelaajistolla läpi kauden, joka toi omia haasteitaan pelikieltojen tai loukkaantumisten vuoksi. Sarjasijoitus JBKlla on 7. ja maalisuhde 13-9.

Kotijoukkue Akatemia lähtee peliin lohkon kärkipaikalta. Kauden neljä ottelua ovat tuoneet kolme voittoa (TP-47 3-2, Hercules 1-0 ja Elo 2-1), sekä tasapelipisteen Kraftin vieraana 1-1 tuloksella. Edellisellä kierroksella tasan viikko sitten joukkue nousi komeasti sillasta paikallispelissä Eloa vastaan, joten hyvistä asetelmista joukkue lähti kuluneen viikon treeneihin.

Valmennuksesta Juho Neuvonen oli iloinen edellisen pelin kasvutarinasta; "Olimme todella vahvoja viikko sitten Eloa vastaan. Elo pelasi todella hyvän pelin, mutta jaksoimme uskoa omaan tekemiseemme ja paineemme toi lopulta niitä kaivattuja väsyneitä jalkoja vastustajan puolustukselle, johon sitten iskimme kiinni. Samanlaisella tavalla tarkoituksemme on jatkaa JBK:takin vastaan, että maltamme olla kärsivällisiä ja pitää pelitempoa yllä vastustajaa vastaan. JBKlla on vahvuuksia, joihin meidän pitää löytää keinot estääksemme ne. Siellä on muutamia erityisen vaarallisia pelaajia, joilta maalinteko onnistuu, mutta toki meidän pitää kiinnittää huomiomme myös muihinkin pelaajiin, sekä tietenkin saada oma pelimme toimimaan siten, että teemme vastustajan pelin mahdollisimman haastavaksi. Nämä ovat erityisen hienoja pelejä pelaajillemme kehityksen kannalta ja joudumme tekemään lujasti töitä, jotta pistetilimme karttuisi. Mitään ei tule ilmaiseksi ja se on selvää, että sarjan kärjessä olemme hieman "merkattu joukkue". Alkukaudesta meitä ei ehkä siten noteerattu, mutta nyt se lienee muuttunut. Meillä on jälleen A- ja B-junioreilla pelit viikonloppuna, joten katsomme tässä, miten saamme jaettua pelaajistoa tasaisesti eri joukkueiden kesken. Olen oikein tyytyväinen pelaajien harjoitteluun ja meillä on hieno tekemisen meininki treeneissä, joka perustuu lujaan duuniin."

KuPS/Akatemia vs JBK SU 28.5 klo 18.00 Keskuskentän Väre Areenalla!!!

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KELTAMUSTAT KOTIVOITTOON!!!


KuPS Akatemiajoukkueita tukemassa!

Tilastot

0 - 0

JBK
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai