Kuopion Palloseura ja OP Pohjois-Savo jatkavat yhteistyötä
SeuraJulkaistu: 13.01.2023 12.00

Kuopion Palloseura ja OP Pohjois-Savo jatkavat yhteistyötä

Kuopion Palloseura ja OP Pohjois-Savo ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa koko KuPS-pelaajapolun. Kumppanuussopimuksen myötä OP Pohjois-Savo jatkaa yhtenä KuPSin pääkumppanuuksista. Yhteistyökumppanuus tulee näkymään vahvasti Kuopion Palloseuran tuotteistuksessa erityisesti Naisten Kansallisen Liigan joukkueessa sekä myös Veikkausliiga joukkueen arjessa että KuPS junioritoiminnassa Akatemiajoukkueista Perheliigaan.

KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtajalle, Markku Raatikaiselle on kunnia jatkaa näin pitkää yhteistyötä myös seuran juhlavuonna.

"OP Pohjois-Savon kanssa on hienoa jatkaa pitkäaikaista ja kehittyvää kumppanuutta. Arvoyhteensopivat alueelliset strategiset kumppanuudet ovat molempia osapuolia sitouttavaa eteenpäin katsovaa vastikkeellista kumppanuutta, joka tuottaa arvoa molemmille osapuolille. Yhteistyö Pohjois-Savon Osuuspankin kanssa on ollut antoisaa ja etenemme yhdessä positiivisin mielin kohti 100-vuotisjuhlakautta kaikilla KuPS toiminnan tasoilla", kommentoi Markku Raatikainen yhteistyösopimusta.

Yhteistyön kolmantena osapuolena olevalle KuPS ry:lle kumppanuus on tärkeä.

"OP Pohjois-Savo näkyy jatkossa KuPS ry:n koko junioripolun toiminnassa aina Perheliigasta Akatemiajoukkueisiin, samalla on tukemassa yli 2000 lapsen ja nuoren harrastus- ja kilpatoimintaa ja kantaa näin yhteiskuntavastuuta omalta osaltaan alueen toimintaympäristöstä. On hienoa jatkaa tätä pitkäaikaista yhteistyötä paikallisen pankkitoimijan OP Pohjois-Savon kanssa", kommentoi KuPS ry:n toiminnanjohtaja Jari Koistinen.

OP Pohjois-Savolle paikallisen urheilun ja junioritoiminnan tukeminen on tärkeä osa pankin vastuullisuustoimintaa.

"Meille on todella tärkeää, että yhteistyömme kattaa KuPSin koko pelaajapolun Perheliigasta naisten ja miesten liigajoukkueisiin asti. KuPSin tyttöjunnuja ja naisten Kansallisen liigan joukkuetta tukemalla olemme osaltamme edistämässä monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Myös tulevalla pelikaudella OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät ilmaiseksi pankin kumppanuusotteluihin, ja näin myös pankin asiakkaat voivat konkreettisesti hyötyä kumppanuudesta. Kumppanuuden vastuullisuutta korostaa se, että sopijapuolet KuPSin ovat sitoutuneet noudattamaan OP:n Hyvän liiketavan periaatteita", OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen kertoo.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai