ILOINEN LIIKUNNALLINEN PÄIVÄKOTITAPAHTUMA TÄNÄÄN SAVON SANOMAT AREENALLA
15.5.2019 13:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Banzai!

Noin 400 lasta vietti iloisia hetkiä reippaan ulkoliikunnan parissa

Savon Sanomat Areenalla riitti keskiviikkona jälleen iloista vilinää ja vilskettä, kun Kuopion alueen päiväkodit kokoontuivat suureen yhteiseen ulkoilmaliikuntatapahtumaan. Noin 400 lasta pääsi kirmaanaan pallon perässä jalkapallostadionin tekonurmella aurinkoisen sään vallitessa. Innokkaat pelaajat pääsivät viettämään riemukkaita hetkiä kuningaslajin parissa ja nauttimaan liikunnan riemusta.


Hieno liikuntatilaisuus järjestettiin Kuopion Palloseura ry:n, Kuopion kaupungin, Savon Koulutuskuntayhtymä Sakky:n ja Kuopion Pallokissojen tiiviinä yhteistyönä KuPS ry:n toimiessa pääjärjestäjänä. Tarkoituksena on innostaa ja kannustaa lapsia liikkumaan ulkoilmasta nauttien. 2-6-vuotiaat lapset saivat pelata ja temmeltää täyden kolmen tunnin ajan kauniissa säässä. Tilaisuus toteutettiin nyt neljättä vuotta peräkkäin ja osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyön onnistumiseen.

”Tämä on loistava yhteistyöperinne ja erittäin hyvin toimivaa. Lapset osaavat jo odottaa tätä innolla. Me olemme erittäin tyytyväisiä, Kuopio-hallissa aikoinaan aloitettiin ja me tarvitsimme samanlaisen tapahtuman myös keväällä ulkokentälle”, Alavan päiväkodin johtaja Päivi Kurvitoteaa.

Parikymmentä perustason ensihoitajaopiskelijaa toimi tapahtumassa peliohjaajina. Opiskelijat saivat liikuntatapahtumasta hyvää kokemusta tulevaisuutta varten. ”Toivon että yhteistyö jatkuu. Me olimme ilahtuneita, kun meitä pyydettiin jatkamaan tätä. Yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia. Perustason ensihoitajaopiskelijoille tämä on erittäin hyvä kokemus saada valmiuksia lasten kohtaamiseen ja ohjaamiseen. Tämä on ihanaa vaihtelua opiskeluarkeen ja on hienoa saada nähdä lasten riemua onnistumisten johdosta sekä omien opiskelijoiden heittäytymistä”, Sakky:n hoitotyön lehtori Eeva Haavisto iloitsee.Tilaisuus onnistui jälleen kerran erinomaisesti, Kuopion Palloseura ry esittää isot kiitokset kaikille osapuolille ja osallistujille !


   
Lisää uutisia
Kortteliliiga
«  Kesäkuu   »
Kategoriat