Koronaepidemia-ohje
9.3.2020 18:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Koronaepidemia-ohje (Julkaistu 9.3. päivitetty 18.3. klo 15.00)

KuPS:n juniorijoukkueiden harjoitus- ja pelitoiminnan keskeyttämistä jatketaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi 17.4. asti.

Maamme hallituksen 16.3.2020 tekemien linjausten mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Kuopion kaupunki on päättänyt sulkea sisäliikuntapaikat 17.4. asti ja ettei enää aktiivisesti ylläpidä myöskään ulkoliikuntapaikkoja 18.3.2020 alkaen.

Poimintoja hallituksen linjauksista, jotka koskevat liikuntapaikkoja:

”Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla”.

”Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin”.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään viranomais-, Palloliiton ja seuran päätösten ja ohjeiden mukaisesti.

Seurassa teemme valmistelu- ja kehitystyötä eri toimintojen osa-alueille, jotta saamme seuran toiminnan käynnistettyä välittömästi ja tapahtumat järjestettyä suunnitellusti poikkeustilanteen päätyttyä.

Tämä poikkeuksellinen tilanne vaatii meiltä kaikilta ymmärrystä ja toisten huomioimista, sillä meidän kaikkien terveys ja turvallisuus menee nyt kaiken edelle.

Tietoa koronaviruksesta
https://www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta

Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi/

Seura päivittää tiedotteet Koronaviruksesta seuran verkkosivujen (juniorikups.fi) etusivulla kohdassa ”Tiedotteet”, päivitykset näkyvät myös kaikilla joukkueiden sivuilla kohdassa ”Poimintoja muilta sivuilta”

Lisätietoja

Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
Kuopion Palloseura ry
050-4354267
jari.koistinen@juniorikups.fi
Kaartokatu 6
70620 KUOPIO


   
Lisää uutisia
Kortteliliiga
«  Syyskuu   »
Kategoriat