KuPS ja Pohjola Sairaala yhteistyöhön
SeuraJulkaistu: 14.01.2020 00.00

KuPS ja Pohjola Sairaala yhteistyöhön

KuPS ja Pohjola Sairaala yhteistyöhön

Pohjola Sairaala ja Veikkausliigan mestaruuden voittanut Kuopion Palloseura ovat allekirjoittaneet merkittävän uuden yhteistyösopimuksen. Pohjola Sairaalasta tulee mestariseuran uusi Platinum-tason pääyhteistyökumppani monivuotisella sopimuksella, joka julkistettiin tänään Pohjola Sairaalan toimitiloissa Kuopiossa.

Solmittu yhteistyösopimus koskee koko KuPS-perhettä kaikessa laajuudessaan nappulatasolta aina Veikkausliigatasolle saakka. Pohjola Sairaala tarjoaa jalkapalloilijoille laadukkaan hoitopolun, joka sisältää kattavan ja tehokkaan hoitoketjun ensimmäisestä alkudiagnoosista lähtien aina viimeiseen jälkitarkastuskäyntiin saakka. Hoitoketju sisältää myös asiakkaiden vakuutusasioiden nopean ja vaivattoman käsittelyn.

Yhdenmukaiset palvelut junioreille ja aikuisille

Yhteistyösopimus takaa samat ja yhdenmukaiset hoitopalvelut kaikille seuran pelaajille, nuorimmista juniori-ikäluokista aina liigatasolle saakka. Futaajat voivat tämän ansiosta keskittyä turvallisin ja luottavaisin mielin harjoittelemiseen ja pelaamiseen.

”Olemme kiitollisia yhteistyön alkamisesta KuPS:n kanssa. Meillä on yhteiset arvot ja tavoitteena tuottaa vaikuttavuutta omalla työllämme. Suhtaudumme molemmat intohimoisesti ja tarvittavalla nöyryydellä työhömme. Tiedämme, että lajinsa huipulle pääsee vain tekemällä sitä mitä parhaiten osaa - lukemattomia kertoja uudelleen. Meidän tehtävänämme on palauttaa vamman tai vaivan sattuessa pelaajat nopeasti takaisin arkeen ja pelikentille. Panostamme ennen kaikkea tapaturmien ennaltaehkäisyyn. Lähdemme innolla rakentamaan yhteistyötä ja haluamme tukea KuPS:n menestystä pelikentillä ja sen ulkopuolella!”, Kuopion Pohjola Sairaalan yksikönpäällikkö Mari Nevala kertoo.

Kuopion Palloseura on erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyösopimukseen. ”Pohjola Sairaala tarjoaa meille kaikki tarvitsemamme palvelut, joiden ansiosta jalkapallon harjoitteleminen ja pelaaminen on Kuopion Palloseurassa erittäin turvallista. Me kaikki voimme luottaa siihen, että ikävän vahingon sattuessa hoito on nopeaa ja tehokasta”, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kiittelee.

Pohjola Sairaala Tenavaliiga ylläpitää lasten liikuntakipinää

Kuopion Palloseura ry on toteuttanut useiden vuosien ajan lapsille tarkoitettua tenavaliigaa, jossa nuorisoa kannustetaan liikkumaan ohjatusti pallon perässä iloista liikuntakipinää ylläpitäen. Suuren suosion saaneen liikuntamuodon uudeksi nimeksi tulee nyt Pohjola Sairaala Tenavaliiga. Liigaan osallistuu joka vuosi useita satoja lapsia alle kouluikäisistä alkaen ja liiga on yksi merkittävimmistä ja suurimmista lasten urheiluharrastuksen toteuttajista koko Kuopiossa.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai