16
MAA
17.00
T18, Harjoitusottelut

KuPS P15 Haaste - KuPS   6 - 1

Stadion

KuPS P15 Haaste - KuPS T18 6 - 1

" Tyytyväinen saa olla pelaajien työmoraaliin ja siihen että laittoivat itseään likoon joukkueen eteen. Peli-ilme oli hyvä. Pallollisena tehtiin kuitenkin liikaa virheitä riskialueella ja menetettiin pallo turhan helposti heikkojen valintojen takia", kommentoi vastuuvalmentaja "Jasu" Korhonen joukkueensa otteita.

Vastustaja oli odotetun vahva ja vei ottelun voiton ansaitusti. Vastustajan joukkueessa muutama yksilö tuotti poikkeuksellisen paljon harmia muun muaassa juoksuvoimallaan B-tytöille puolustussuuntaan.

Anniina "Anttu" Tuononen uurasti 90 minuuttisen ja pääsi laidallaan muutamaan otteeseen haastamaan vastustajan puolustusta. " Varsinkin ekalla puoliajalla näkyi että pojat on meitä nopeampi ja vikkelämpiä. Oma vahvuuteni 1vs1 haastaminen oli vaikeaa, sillä vauhti ei vain riittänyt että olisi päässyt juoksemalla ohi. Muutamaan paikkaan pääsin mutta tällä kertaa maalia ei tullut. Tehtiin alkuun liikaa virheitä syöttämällä heikosti ja menettämällä pallo vastustajalle sitä kautta. Ekalla jaksolla jouduttiin liikaa juoksemaan poikien perässä mutta se parani paljon toiselle jaksolle. Toisella jaksolla prässiä tiputettiin alemmas ja oltiin paremmin mukana pelissä mm voittamalla kaksinkamppailuja. Hyvä että onnistuttiin lopussa tekemään vielä erikoistilannemaali Anna Siparin toimesta".

Harjoitusotteluita pelataan tiiviiseen tahtiin, sillä SM-karsintasarja on tämän hetken tiedon mukaan suunniteltu alkavaksi aikaisintaan huhtikuun puolivälissä.


Anna ja Anttu






Tilastot
KuPS P15 Haaste

6 - 1

(3-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai