3
HEI
16.00
P13, P13 Liiga Pohjoinen

KuPS YJ - VPS J  2 - 0

Heinäpää 5 N

Taisteluvoitto Vaasasta

KuPS matkusti Ouluun tuplapeleihin 3.-4.7.2021. Tänään lähtökohdat olivat haasteelliset ja kenttäryhmitystä viilailtiin vielä viime hetkillä. Laitapakki Jesse Sonnisen kärsiessä loukkaantumisesta, hänen paikallaan avauksessa aloitti VPS:sää vastaan yleensä keskikentän oikealta laidalla viilettävä Paavo Laasanen. Ryhmitystä vaihdettiin vielä pelin aikana, kun Laasanen palasi totuttuun rooliin laidalle ja tilalle tuli keskikentältä Elias Pitkänen.

Vastustaja lähti peliin aktiivisesti ja - kuten edellisellä viikolla FC Jaro – myös VPS pyrki savolaisia vastaan melko paljon pitkiin avauksiin. Tämä on tuottanut KuPSille alkukaudella haasteita. Peliä hienoisesti hallinnut KuPS pystyi ratkaisemaan pelin kuitenkin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Yksi ratkaiseva tekijä oli, että VPS joutui muuttamaan alakerran ryhmitystään pelin lopulla ja KuPS pystyi hyödyntämään tämän oikea-aikaisesti. Peli päättyi lopulta 2-0 kuopiolaisille.

”Tänään oli taisteluvoitto meiltä. VPS pelasi hyvin ja heillä oli isoja vahvoja kavereita alakerrassa” kertasi valmentaja Speedy Nissinen. Virheitä ei KuPSilta lauantaina paljon nähty. Nissinen nosti lauantain onnistujiksi mm. vahvasti alakerrassa suoriutuneet Eemil Roinisen ja Jonne Turusen. ”Tänään jaksettiin painaa loppuun asti ja työ palkittiin. Hyvä kuntopohja näkyi”. Lauantaina palautuminen ja lepo ovat tärkeässä roolissa, koska seuraavana päivänä vastaan tulee vahvasti kautensa aloittanut WFA/VIFK.

Tilastot

2 - 0

VPS J
(0-0)
62'MaaliHyvärinen Eeti
64'MaaliKärkkäinen Eppu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai