Kuopion Energia jatkaa KuPS ry:n yhteistyökumppanina
SeuraJulkaistu: 12.02.2023 20.55

Kuopion Energia jatkaa KuPS ry:n yhteistyökumppanina

Kuopion Energia valitsemme sponsoroitavaksi seuroja, joiden toiminnassa kunnioitetaan samoja arvoja sekä yhteiskuntavastuullisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita kuin Kuopion Energialla. KuPS ry:n junioritoiminta on vastuullista, ammattimaista ja tuottaa hyvää oloa jäsenilleen. Lasten ja nuorten urheilun tukeminen on Kuopion Energian sponsorointitoiminnassa ollut keskiössä jo pitkään.
Monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla tuetaan kasvavien nuorten terveyttä ja elämänhallintaa - unohtamatta joukkueurheilun tuomaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja iloa. Näiden toteutumisessa haluamme myös Kuopion Energialla kantaa kortemme kekoon.

Olemme todella iloisia Kuopion Energian pitkäjänteisestä yhteistyöstä seuramme kanssa. Kuopion Energia on ollut yksi merkittävä tukija ja mahdollistaja seuramme toiminnan laadun ja pelaajamäärän kasvattamisessa. Olemme pystyneet viime vuosina tuottamaan uusia harrastus- ja palvelumalleja eri ikäluokille aina 2 -vuotiasta Perheliigalaista lähtien.
Kuopion Palloseura ry on kasvanut Suomen neljänneksi suurimmaksi jalkapalloseuraksi, seurassa on tällä hetkellä yli 2000 lasta ja nuorta ympärivuotisessa toiminnassa.

KuPS ry:n toimintaa mitataan vuosittain Palloliiton laatujärjestelmällä ja toiminnan vaikuttavuutta yhteiskunnassa kansainvälisellä UEFA SROI -mallinuksella parin vuoden välein.
Palloliiton laatujärjestelmässä olemme korkeimmalla viidennellä tasolla ja seuramme juniori- ja harrastetoiminnan yhteiskunnallinen arvo UEFA SROI -mallinuksen mukaan vuoden 2021 toiminnan faktaluvuilla on 21,25 M€.

Tämä arvo jakautuu kolmeen pääkohtaan:
1. säästöt sosiaalikuluissa ja -etuuksissa 10,19M€
2. suorat vaikutukset alueen talouteen 5,64M€
3. säästöt terveydenhuollossa 5,42M€

Lyhyesti kolmella lauseella!
KuPS ry:n tavoitteena on iloinen, hyvinvoiva, liikunnallinen ja yhteistyökykyinen lapsi ja nuori.
KuPS mahdollistaa elämänmittaisten tarinoiden syntymisen panostamalla erityisesti pelaajiensa kehittymiseen ja hyvinvointiin.
Samalla KuPS ry:n toiminta kohdistuu ympäröivään yhteiskuntaan hyvän elämän ja terveiden elämäntapojen toteuttajana.

Kiitos Kuopion Energialle pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisesta!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai