VALMENNUSLINJA

1. SEURA

6. HARRASTETOIMINTA


Perheliiga

Perheliiga on seuramme uusin toimintamuoto, jossa 2-4-vuotias lapsi saa yhdessä äitinsä, isänsä, ukkinsa, mumminsa tai vaikka kumminsa kanssa tutustua omaan liikkuvaan kehoonsa ja totta kai suureen intohimoomme palloon, erilaisien leikkien muodossa

Opettelemme kehon perus koordinatiivisia taitoja, kuten laukkaaminen, hyppääminen, kieriminen ja rapukuljetus.
Vanhemmille haluamme tarjota myös mahdollisuuden mukavaan liikuntahetkeen parhaassa mahdollisessa seurassa, oman lapsen/omien lapsiensa kanssa.
Perheliiga järjestetään talvella Kuopio-hallissa ja kesällä Keskuskentän tekonurmella.


Snadiliiga
Snadi-liigan on tarkoitettu 5 – 7 vuotiaille pelureille.
Tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuus kokeilla miltä tuntuu käsitellä palloa jaloilla, leikinomaisissa harjoitteissa ja leikkimielisissä kilpailuissa positiivisessa hengessä.
Snadi-liiga järjestetään ympärivuotisesti talvella Kuopio-hallissa ja kesällä Keskuskentän tekonurmella. Snadi-harkat pidetään kerran viikossa torstaisin.

Tenavaliiga
Tenavaliiga-joukkueita toimii kaupungin 15 kaupunginosassa, neljä ikäluokkaa 8 – 11 vuotiaille. Joukkueet on nimetty kaupunginosittain eläinten mukaan.
Joukkueiden harjoitukset on talvella lähialueen koulun salissa ja kesällä lähialueen kentällä. Harjoitukset ovat vähintään kerran viikkoon.


Tenavaliigatapahtumat:
Tenavaliigatapahtumia järjestetään kauden aikana Savon Sanomat Areenalla ja Siilijärvellä Harjamäen kentillä.
Tapahtumiin osallistuu KuPS:n Tenavaliigajoukkueiden lisäksi lähialueen seuroja joukkueita. Osallistujia yhteensä n. 1000 pelaajaa.


               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai