30
LOK
15.00
Futsal Naiset, Futsal Naisten ykkönen

KP-V - KuPS Naiset   1 - 5

Urheilutalo

KuPS matkaa KP-V:n vieraaksi

Joukkue matkaa lauantaina Kaustisille KP-V:n vieraaksi. KuPS. on aloittanut Naisten Futsal Ykkösen tänäkin vuonna vahvasti ja parantaa peliään ottelu kerrallaan. Kaksi kierrosta Naisten Futsal Ykköstä kaudella 2021-2022 joukkueella takana ja täyden 6p. kerättynä maalisuhteella 13-1. KP-V aloitti sarjan myöhemmin ja on pelannut yhden ottelun voittaen Limingan Pallo-Karhut 2-4.

KP-V on tuttu joukkue kaudelta 2019-2020, jolloin joukkueet viimeisimmän kerran ovat kohdanneet. Kauden päätteksi KP-V nousi Naisten Futsal Liigaan voittaen KuPS:n Kuopiossa. Ottelusta tulossa varsin mielenkiintoinen ja varmasti molemmilta joukkueilta voiton tahtoa löytyy. Molemmissa joukkueissa on toisilleen tuttuja pelaajia aikaisemmilta kausilta, joten tunnetta varmasti löytyy.

KuPS on saanut treenattua joukkueen pelaamista määrätietoisesti eteenpäin ja kauden tavoitteessa ollaan hyvin pysytty. Jokaisen pelin jälkeen on löydetty kehityskohteita ja paljon löydetty myös hyvää tekemistä. Joukkueessa on hyvä, positiivinen ilmapiiri ja kaikki ovat valmiita tekemään töitä oman kehittymisen sekä joukkueen kehittymisen eteen.

Kaudesta kokonaisuutena tulossa varsin mielenkiintoinen kun KuPS:n kanssa samassa lohkossa pelaa kaksi viime kaudella Naisten Futsal Liigassa pelannutta joukkuetta. Näitä pelejä odotetaan innolla, jolloin voidaan mitata omaa tasoa tosissaan kauden mittaan.

Lauantain ottelu starttaa klo 15 ja joukkue lähtee taistelemaan hyvällä ja rennolla fiiliksellä kolmea pistettä kotiin tuomiseksi Kuopioon.


-BANZAI-

Tilastot
KP-V

1 - 5

(1-3)
12'MaaliElonsalo Tiia
12'Maalimaali Oma
16'MaaliKankkunen Suvi
17'MaaliKoponen Anu
26'MaaliToivanen Sanni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai