info - säännöt - ruokailu - majoitus - tulospalvelu - koronaohjeistus - aluekartta

KORONAOHJEISTUS

Turnausjärjestelyissä noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia.
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...


Turnausalueelle saa tulla vain täysin terveenä.

Jos sairastut turnauksen aikana ja oireet sopivat koronavirustartuntaan, ota yhteyttä turnauspäällikköön ja soita Kuopion kaupungin korona-palvelupuhelimeen 044 704 6700 pe klo 8-14, la-su klo 8-12, muuna aikana yleiseen päivystysnumeroon 116117.

Suosittelemme maskin käyttöä kaikille niihin tilanteisiin, joissa ei pystytä pitämään etäisyyttä tuntemattomien kanssa varsinkaan sisätiloissa tai kuulut riskiryhmään tai rokotussuojasi on puutteellinen, sillä turnauksessa on läsnä puutteellisen rokotussuojan omaavia henkilöitä. Tämä ei koske pelaajien pelitilanteita.

Käsihygieniasta huolehtiminen on tärkeää. Käsienpesupaikat löytyvät WC-tiloista pukuhuoneiden yhteydestä. Jokaisella joukkueella on oltava käsidesiä käytettävissä. Turnausjärjestäjä vastaa hallin sisäänkäyntien ja kioskin sekä sosiaalitilojen käsidesistä.

Pukuhuoneet eivät ole joukkueiden käytettävissä muuten kuin perjantaina varusteiden vaihtoon ennen ensimmäisiä otteluita sekä sunnuntaina viimeisen ottelun jälkeen peseytymiseen. Ottelupalaverit ja muut valmistautumiset on tehtävä ulkona tai lämmittelyalueella.

Turnauksen halliottelut pelataan ilman yleisöä, eli halliin saa tulla vain joukkueen ilmoittamat pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, pallotytöt sekä kuvaustiimi. Hallissa ei ole yleisölle erillisiä katsomotiloja eikä mahdollisuutta pitää turvavälejä pelaajiin ja toimihenkilöihin. Hallin kenttien ulkopuoliset alueet on varattu joukkueiden lämmittelyyn ja kuvaustiimeille.

Joukkueiden ylimääräisiä kohtaamisia tulee välttää. Otteluissa ei suoriteta kättelyitä ja joukkueiden tulee pysyä hallissa heille merkityillä alueilla. Tarkistakaa joukkueiden alueet ja sisäänkäynnit turnaussivuston aluekartasta.

Ruokailussa noudatetaan turnausravintolan ohjeistusta. Ruokailu tapahtuu ennalta ilmoitettuna ajankohtana. Ravintolaan otetaan kerralla rajoitettu määrä henkilöitä ja tarvittaessa joukkueet odottavat omaa vuoroaan ravintolan ulkopuolella. Joukkue ei saa jäädä viettämään aikaa ravintolaan, vaan sieltä on poistuttava mahdollisimman pian ruokailun päätyttyä.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai