Kylpylähotelli Rauhalahti ja KuPS ry:n yhteistyö jatkuu
7.5.2018 21:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Enemmän elämyksiä yhdessä – lue lisää Banzai!

Enemmän elämyksiä yhdessä!

Kylpylähotelli Rauhalahti ja KuPS ry:n yhteistyö jatkuu, Banzai!

Kylpylähotelli Rauhalahti haluaa olla mukana edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia. Rauhalahti tukee KuPS ry:n toimintaa rahallisesti sekä jakamalla kaikille Jalkapallokoulun osallistujille ilmaislipun mukavaan Rauhalahden kylpylään. Lämpimässä kylpylässä voi nauttia lasten altaista, porealtaista, kuntouinti-, kylmä- ja kuuma-altaista, kuntouintialtaasta, liukumäestä sekä ulkoaltaasta.

Kylpylähotelli Rauhalahdessa on myös monipuoliset majoitusmahdollisuudet, joihin sisältyy aina runsas buffetaamiainen sekä kylpylän käyttö. Yhteistyön puitteissa Kylpylähotelli Rauhalahti maksaa provisiota KuPS ry:n turnauksia järjestäville joukkueille, jotka ohjaavat turnausjoukkueita Rauhalahden hostelliin, hotelliin tai huoneistohotelliin.

Uutuutena Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa myös vaihtuvia Banzai-etuja!

Oli kyse sitten majoituksesta, ruokailuista, aktiviteeteista, sauna- ja kylpyläpalveluista tai kokoontumistiloista, teemme mielellämme edullisia tarjouksia!

Tutustu Kylpylähotelli Rauhalahden verkkosivuihin.
Ottakaahan yhteyttä! p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio


(Puhelut lankaliittymistä: 0,0835 €/puhelu + 0,032 €/min. Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/min. Hinnat sis. alv 24 %. )


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat