Eija Vähälä Kuopion Palloseura ry:n uudeksi puheenjohtajaksi!
2.11.2018 18:37 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Eija Vähälällä pitkä kokemus jalkapallosta, lue lisää!

Kuopion Palloseuran ry sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 24.10.2018 Savon Sanomat Areenalla.

Kunniapuheenjohtaja Eija Vähälä (KuPS ry:n puheenjohtajana 1995-2003) johtamaan nais- ja tyttöjalkapalloilun historiallista yhdistymistä KuPS perheeseen.
KuPS ry:n hallitus ja Pallokissat Kuopio ry:n johtokunta ovat molemmat tehneet päätökset selvitystyön aloittamisesta Pallokissojen junioritoiminnan yhdistämisestä KuPS perheeseen.
Ensimmäiset askeleet seurafuusiossa otettiin, kun Pallokissojen edustusjoukkueen kilpailutoiminta siirtyi keltamustiin väreihin.

”Olen erittäin iloinen, että saan olla mukana KuPS-perheessä. Olen ollut monessa roolissa KuPSissa. Aloitin 60-luvulla kotipeleissä jäätelönmyyjänä, olen kokenut 90-luvun värikkäät vuodet puheenjohtajana ja juossut kokoon KuPS-osakeyhtiön.

Nyt on toisenlainen vaihe seurassa. Pallokissojen edustusjoukkueen liittyminen KuPSiin laajentaa savolaista jalkapalloa. Olen nähnyt 12 UEFA-vuoteni aikana naisten jalkapallon huikean kehityksen Euroopassa. Uudella yhdistyneellä seuralla on isot menestymisen mahdollisuudet. Tyttöjen liittyminen KuPS ry:n toimintaan vaatii neuvotteluja ja uutta ajattelua.

KuPSissa on vahva jäsenten ja tukijoitten joukko. Tunnen siitä huolehtimisen seuran tärkeänä tehtävänä. Junioreiden perheiden omistautumista lasten harrastukselle pidän kaikkein tärkeimpänä kiitoksen kohteena. Olen kahden juniorijalkapalloilijan, Sannin ja Akun, mummi. Näen sen arvokkaan työn, mitä vanhemmat tekevät.

KuPSin edustusjoukkueen menestys pronssimitaleille on upea saavutus ja johtaa Euroopan kentille. Tämä antaa junioreillemme esimerkkiä ja tavoitetta.

Jalkapallon kalkkiviivat ovat pelikentän rajoja. Muita rajoja laji ei tunnekaan. Lajin pelikenttä on maailmanlaajuinen. Siihen maailmaan kuuluu merkittävänä osana KuPS”, kommentoi Vähälä.

KuPS ry:n hallitukseen uusina jäseninä valittiin Matti Reinikainen ja Pauliina Korhonen, vanhoista jäsenistä jatkaa Jarmo Heiskanen, Mika Kajan ja edellinen puheenjohtaja Pasi Patrikainen.
Kokouksessa vahvistettiin myös kauden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

KuPS ry:n hallituksen jäsenet:
Eija Vähälä pj.
Pasi Patrikainen
Matti Reinikainen
Pauliina Korhonen
Jarmo Heiskanen
Mika Kajan


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat