KuPS P14 joukkueen avoimet harjoitukset
Julkaistu: 20.10.2022 19.32

KuPS P14 joukkueen avoimet harjoitukset

Hei

Niin kuin varmasti olette jo lukeneet, niin seurassa siirrytään Ikäluokkavastaava-malliin. Ensi kaudella tämän 2009 syntyneiden Ikäluokkavastaavana toimin minä, eli Ville Naumanen. Tulen siis toimimaan 2009 syntyneiden kilpajoukkueen vastuuvalmentajana. Valmentajina ovat Jari Savolainen, Janne Hackman ja Rauno Pasanen. Samalla olen myös koordinoimassa ikäluokan Mustan ja Keltaisen -joukkueiden valmennusta yhdessä vastuuvalmentajien kanssa, sekä mukana kentällä vähintään joka toinen viikko molemmissa joukkueissa. Pelaajat ovat itselleni melko tuntemattomia vielä, toimin edelliset kolme vuotta Helsingissä HJK.ssa. Tämän kauden olin P13 ja P15 akatemia-joukkueiden valmennuksessa. Pelaajiin tutustuminen tulee ottamaan aikaa ja joukkueen ”rakennamme” yhdessä valmentajien kanssa.

Asia mistä nyt teille infoa laitan, on edustusjoukkueen avoimet harjoitukset. Eli pidämme viikolla 44 avoimet harjoitukset pelaajille, jotka haluavat pyrkiä ensi kaudeksi kilpajoukkueeseen. Tämän jälkeen joukkueeseen valitaan 22 kenttäpelaajaa + 2 tai 3 maalivahtia. Avoimien harjoituksien viikolla toimimme niin, että perjantaina harjoituksissa on pelaajia tuo 22+ 2 tai 3 maalivahtia eli viimeistään torstain harjoituksen jälkeen pelaajien kanssa jutellaan, missä joukkueessa harjoitukset jatkuvat. Edustusjoukkueeseen pyrkiviltä pelaajilta vaaditaan hyvää motivaatiota ja ennen kaikkea sitoutumista harjoitteluun. Tapahtumia viikossa tulee olemaan pääsääntöisesti 4-5 kertaa viikossa (4 harjoitusta ja pelit/pelit). Motivaatio on siis ensimmäinen peruspilari, minkä täytyy olla kunnossa, jos joukkueeseen pyrkii. Tämän lisäksi vaikuttavia tekijöitä ovat urheilullisuus, jalkapallotaidot, tavoitteelisuus sekä kilpailullisuus. Toivon, että käytte kotona keskustelun sitoutumisesta ja pelaajan motivaatiosta, ennen kuin teette päätöksiä pyrkiikö pelaaja joukkueeseen vai ei. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti siis varmasti mahdu joukkueeseen. Ikäluokkavastaavan malli kuitenkin mahdollistaa aiempaa paremmin ikäluokan joukkueiden välisen yhteistyön, joten mikäli motivoitunut ja taitotasoltaan ”siinä rajalla” oleva pelaaja ei nyt mahtuisikaan kilpajoukkueeseen, on silti mahdollista, että pelaaja pääsee ajoittain harjoittelemaan esimerkiksi kilparyhmän kanssa. Samoin myös yhteistyötä toisinpäin, eli jos jollekin pelaajalle tarvitaan välillä erillainen ympäristö kehittymisen tukemiseksi (Tai Mustassa/Keltaisessa on peleissä pulaa pelaajista), niin kilpajoukkueesta voi kåydå pelaajia pelaamassa/harjoittelemassa Mustan ja Keltaisen joukkueen peleissä.

Laita minulle tektiviesti tai whatsapp-viesti, mikäli pelaaja on halukas tulemaan avoimiin harjoituksiin. Kilpajoukkueessa tällä hetkellä pelaavien ei tarvitse ilmoitella erikseen, paitsi jos ei pääse tuolloin paikalle/ei halua jatkaa joukkueessa. Toivon silti, että käytte kotona keskustelun yllä olevista asioista ja ilmoitatte, mikäli pelaaja ei halua sitoutua tuohon määrään harjoittelua/tietää jo muuten, että ei halua jatkaa joukkueessa. Viestiin voi laittaa pelaajan nimen, pelaajan puhelinnumeron sekä pelipaikan, jota pelannut.

Tässä viikon aikataulu:
Maanantai 31.10.2022: Kokoontuminen Lippumäen hallin pukukopeilla klo 17:30, harjoitus klo 18-19
Tiistai 1.11.2022: Lippumäen halli, paikalla klo 15:30, harjoitus klo 16:00-17:30
Torstai 3.11.2022: Lippumäen halli, paikalla klo 15:30, harjoitus klo 16:00-17:30
Perjantai 4.11.2022: Paikalla joukkueeseen valitut pelaajat. Aloitus Aalis-kabinetissa
klo 15:15, harjoitukset stadionilla 16:00-17:30

Lisätiedot: Ville Naumanen, puh. 050 432 8694

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai