KuPSille B-junioreiden SM-pronssia!
Julkaistu: 17.10.2020 00.00

P17 SM-sarjan päätöskierroksen peleissä oli huikeat panokset ja kaikki mitalisijat olivat vielä auki. KuPS ja HJK olivat vielä pronssista kiinni. Tästä asetelmasta lähdettiin tänään Lippumäen jalkapallohallissa pelattuun jännittävään KuPS - HJK otteluun.

Keltaiset aloittivat todella vahvasti ja paikkoja oli kolmeen neljään maaliin jo ekan vartin aikana kunnes Elias Salminen puski kulmatilanteesta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Maalin jälkeen klubi pääsi peliin kiinni ja tasoitti 24 minuutilla. Reilun puolen tunnin jälkeen Elias Salminen onnistui jälkeen ja ohjasi Niklas Mäkelän keskityksestä pallon verkon perukoille toistamiseen. Ilo oli lyhyt ja klubi teki maalin läpiajosta jo heti seuraavalla minuutilla.

Tasalukemissa 2-2 edettiin toiselle puolikkaalle ja HJK pääsi mukaan peliin koko ajan vahvemmin mutta ei kuitenkaan onnistunut enää maalinteossa. Pystytolppaakin kolisteltiin mutta keltaiset taistelivat urhoollisesti joukkueena kunnes päätuomari Olli Litmanen vihelsi ottelun päättyneeksi. Tasatulos riitti tuomaan KuPSille SM-sarjan kolmannen sijan klubin jäädessä neljänneksi.

KuPS B-juniorit koostuivat tällä kaudella 2003 ja 2004 syntyneistä pelaajista. Kokenut valmennuskolmikko Jouni Jäntti, Markus Räsänen ja Joonas Pöntinen rakensivat yhtenäisen joukkueen, jonka kausi oli nousujohteinen ja joka ansaitsi kasvutarinallaan sekä peliesityksillään pronssiset mitalit tässä kovatasoisessa sarjassa. Joukkue koki kauden aikana runkopelaajien loukkaantumisia ja poisjääntejä, silti loppukauden peleihin kentälle löytyi aina uusia pelaajia, jotka kantoivat annetun vastuun upeasti.

Suuret onnittelut mitalista pelaajille, valmentajille, huoltajille ja taustajoukoille!