KuPS D-12 edustus hopealle Ilves Cupissa 2019!
Julkaistu: 17.06.2019 00.00

KuPS D-12 edustus hopealle Ilves Cupissa 2019 !

KuPS:n D-12 (07) pojat nappasivat arvokkaat hopeamitalit viikonloppuna pelatussa Ilves Cupissa Tampereella. D-12 ikäluokassa vastustajina olivat Ilves, OLS, EPS Akatemia, JäPS ja Inter Turusta.

Lauantaina ensimmäisessä pelissä vastassa oli JäPS. Ottelu oli täydellistä KuPS :n hallintaa ja päättyi selkeään 3–0 voittoon. Päivän toisessa kamppailussa vastassa turnauksen yksi ennakkosuosikeista kotijoukkue Ilves. Ottelu oli erittäin tasainen ja päättyi 1–1 tasapeliin. Lauantain viimeisessä ottelussa mittaa otettiin EPS Akatemian joukkueesta (Espoo), KuPS sai otteluun räväkän alun ja siirtyi johtoon ottelun alku minuuteilla, tämän jälkeen mentiin KuPS tahdissa ja ottelun voitto lukemat kirjattiin luvuin 6–0. Sunnuntain peleihin asetelmat olivat kutkuttavat, oltiin tasapisteissä Interin kanssa.

Sunnuntaina ensimmäisessä taistossa oli vastassa OLS (Oulu), KuPS karkasi ensimmäisellä puoliajalla 3–0 johtoon, eikä antanut oululaisten yllättää toisellakaan puoliajalla vaan pojat pelasivat selkeän voiton maalein 4–1. Viimeisessä pelissä olikin vastassa tasapistein oleva Inter. Grande Finale siis tarjolla. Ottelu alkoi Interin salama maaleilla ja hetkessä Inter johti 2–0. KuPS ei antanut kuitenkaan tuumaakaan periksi vaan tasoitti ottelun 2–2:een ja meni 3–2 johtoon, ensimmäisen puoliajan viime sekunneilla Inter väänsi vielä lukemat tasoihin 3–3. Toisella puoliajalla hieman ”merkillisten tapahtumien” jälkeen Inter pääsi pelaamaan ylivoimalla loppuottelun ajan ja ratkaisi ottelun itselleen ja vei mestaruuden. Pojille kuitenkin huikean taistelun jälkeen Hopea mitalit kotiin tuomisina.