C15 VPS - KuPS 0-6
Julkaistu: 02.06.2019 00.00

Puolen Suomen Liiga alkaa kääntyä kohti loppuratkaisuja C15 -sarjassa. VPS ja KuPS kohtasivat 2.6 Kuopion Litmasella KuPS:n kannalta tärkeässä ottelussa. Sarjan viisi parasta etenee Kai Pahlman lopputurnaukseen.

Ottelu lähti käyntiin KuPS:n kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Niklas Orjalalta ensimmäinen laitanousu vasemmalta, syöttö, ja Niko ohjaa maalin edestä pallon maaliverkkoon. KuPS jatkoi rynnistystä koko pelin ensimmäisen vartin. Tämän jälkeen tuli pieni suvantovaihe, jonka jälkeen lisättiin jälleen vauhtia. 20' minuutilla Aleksi teki 0-2 ja 21' minuutilla Niko 0-3. Tämä oli ensimmäisen jakson tulos.

Toisella jaksolla KuPS:n vahva meno jatkui. Nikke 0-4, Niilo 0-5 hieno puskumaali ja Nikeltä vielä vetomaali 0-6. Peli painui toisen puoliajan loppua kohti yhä enemmän VPS:n maalille. KuPS kolisutteli maalin tolppia vielä kaksi kertaa ja sai hyviä hässäköitä VPS:n maalille. Maaliverkkoon asti palloa ei kuitenkaan saatu. KuPS oli pelissä selkeästi nopeampi ja taitavampi. Paikalle oli saapunut myös runsaasti yleisöä ihmettelemään keltamustien menoa.