Pääsiäisturnaus Tampereella
Julkaistu: 25.04.2019 00.00

Pääsiäisturnaus Tampereella

Joukkueemme kävi pääsiäisenä pelaamassa Tampereella Ilveksen järjestämässä pääsiäisturnauksessa. Perjantain ja lauantain pelasimme vuotta vanhempien (09-syntyneiden) haastesarjassa 8v8 peliä ja sunnuntaina pelasimme oman ikäistemme kilpasarjassa kahdella joukkueella 5v5 pelejä.

Perjantai oli joukkueelle voittoisa päivä molempien päivän otteluiden päättyessä joukkueemme voittoon. Vaikka kyseessä oli 8v8 pelimuoto, joka on meille vielä hieman uusi tuttavuus, rullasi peli hyvin ja paikkoja maaleihin syntyi. Lisäksi puolustus oli todella hyvää, eikä vastustaja saanut aikaiseksi kuin yhden maalin perjantain aikana. 8v8 pelejä pelasimme kahdella "kentällisellä", ja molemmat kentälliset pelasivat hyvin ja olivat vastustajia parempia. Tulokset perjantailta olivat voittoja ensin LeKi-futis valkoinen joukkueesta 4-1 ja PaRi:a vastaan 8-0.

Lauantaina ottelut alkoivat jo heti klo 8.30. Ensimmäisenä vastassa oli Ilves. Ottelu oli todella tiukka ja tasainen ja loppuhetkille saakka mentiin tasalukemissa. Lopussa kuitenkin Ilves sai väännettyä voiton 2-1 lukemin. Toisessa ottelussa vastaamme tuli Pallo-Iirot. Tämäkin ottelu oli tasainen ja tiukka. Ottelussa alkoi jo huomata hieman väsymystä pojilla, mutta tiukalla taistelulla ottelusta saatiin kuitenkin väännettyä 1-0 voitto. Viimeinen lauantain ottelu olikin sitten pronssiottelu SJK:ta vastaan. Ottelussa pojista alkoi jo hieman paistaa väsymys lävitse, mutta silti jokainen jaksoi antaa itsestään kaikkensa. Ottelu kuitenkin päättyi 4-1 tappioon ja lopputuloksena oli 4. sija.

Sunnuntaina päästiin sitten jo hieman tutumman 5v5 pelin makuun. Pojista tosin huomasi jo aamusta, että edellisen kahden päivän pelit hieman painoivat jaloissa. Tuloksena päivästä oli 5 voittoa, 1 tasapeli sekä 2 tappiota. Sijoituksia ei tässä sarjassa vielä määritelty erikseen.

Kokonaisuudessaan reissu oli onnistunut ja pojille tuli varmasti paljon oppia. Seuraavalla kerralla 8v8 pelitkin ovat jälleen tutumpia ja olemme oppineet eri pelipaikkojen vaatimuksia jälleen lisää.

Otteluista on lisää valokuvia nähtävissä meidän omalla Facebook sivulla, sekä suurin osa peleistä katsottavissa Youtubesta.

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai