KuPS F8 ensimmäisessä turnauksessa Mikkelissä
Julkaistu: 18.03.2019 00.00

KuPS F8 ensimmäisessä turnauksessa Mikkelissä

Sunnuntaina 17.3.2019 klo 6.45 starttasi KuPS F8 ensimmäiselle pelireissulle kohti Mikkeliä. Reissu oli monelle pelaajalle ensimmäinen ja ehkä pientä jännistystä oli ilmassa. Myös moni taustahenkilö oli uudessa asemassa ja heidän jännitys taisi olla jopa kovempi kun itse pelimiehillä.

MP:n järjestämään turnaukseen F8 osallistui kolmella joukkueella. KuPS Valkoinen pelasi haastesarjassa ja Musta sekä Keltainen kilpasarjassa.

Pelillisesti tapahtuma meni hienosti. Valkoinen voitti haastesarjassa kaikki pelinsä päästäen vastustajan maalintekoon vain kolme kertaa. Peli pysyi hyvin kasassa ja moni harjoituksissa opittu asia siirtyi hienosti peliin.

KuPS Keltainen osallistui turnauksen kilpasarjaan. Vastustajat tulivat Mikkelistä ja Lappeenrannasta. Tuloksena oli voitto, tasapeli ja tappio. Pojat pelasivat hyvällä asenteella ja saivat aikaiseksi hyviä onnistumisia. Iloinen ilme välittyi myös hyvin myös kentänlaidalle.


KuPS Musta osallistui keltaisen tapaan kilpasarjaan. Poikien peli luisti mainiosti ja tuloksena kolme voittoa. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja iloista pelaamista oli mukava seurata.


Ensimmäinen turnaus on nyt joukkueella takana ja reissu oli kaikinpuolin onnistunut. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja kehittymistä. Iso kiitos myös joukkueen videotiimille jonka avustuksella myös kipeänä olevat pelimiehet ja muut pääsivät seuraamaan pelejä kotoa käsin. Pelit voi käydä katsomassa joukkueen Youtube kanavalta alla olevan linkin kautta.

https://www.youtube.com/channel/UC6abu8ncPz3Y3LZ6a...

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai