Voittojuhlia Mikkelissä
Julkaistu: 17.03.2019 00.00

Voittojuhlia Mikkelissä

KuPS F9 pelasi tänään MP:n järjestämässä turnauksessa Mikkelissä. Joukkueestamme oli muodostettu 3 eri joukkuetta, KuPS valkoinen, KuPS keltainen sekä KuPS musta.

KuPS valkoinen pelasi haastesarjassa ja muut joukkueet pyrkivät haastamaan heitä parhaansa mukaan. Muiden haastaminen jäi kuitenkin varsin puolittaiseksi joukkueen voittaessa kaikki vastustajansa selvästi. Maalinteko onnistui laajalta rintamalta ja puolustaminenkin toimi varsin hyvin, joten numerot repesivät hieman liiankin suuriksi. Omaa pelaamista saatiin kuitenkin harjoiteltua hyvin ja oppia kertyi koko joukkueelle.

KuPS keltainen pelasi kilpasarjassa ja haastetta joukkueella oli jokaisessa ottelussa. Kaksi ensimmäistä ottelua voitettiinkin kohtuullisen helposti, mutta kolmannessa ottelussa MP pääsi yllättämään pojat. Tästä johtuen joukkeen ilme oli turnauksen jälkeen hieman alakuloinen, mutta oppia saatiin jälleen ja välillä nähtiin todella näyttäviä syöttöketjuja, jotka johtivat näyttäviin maaleihin. Hieman huolellisuutta vielä molempiin päihin kenttää, jonka jälkeen jokainen ottelu on voitettavissa.

KuPS musta pelasi myös kilpasarjaa voittaen jokaisen ottelunsa. Puolustuksessa oltiin pallovarmoja ja kierrättämällä palloa maalivahdin kautta saatiin prässit purettua varsin helposti. Joukkueessa riitti myös viimeistelyvoimaa, joten maalejakin saatiin hyvin aikaan. Syötöt napsuvat hyvin omille ja henkilökohtainen taitotaso on korkeaa. Tästä on hyvä rakentaa eteenpäin!

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai