KuPS Kuopion torilla la 25.8. klo 13.00-14.00, Banzai, lue lisää!
SeuraJulkaistu: 24.08.2018 00.00

KuPS Kuopion torilla la 25.8. klo 13.00-14.00, Banzai, lue lisää!

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on näkyvällä tavalla mukana lauantain suuressa toritapahtumassa keskustan kauppatorilla. Kuopion Palloseuran toimintapiste sijaitsee Mondi & Harvestian ja Kuopion Energian yhteisen toimintapisteen luona ja KuPS on lauantaina paikalla kello 13.00-14.00 välisenä aikana.

Haasta tähtipelaaja leikkimielisessä pomputtelukisassa
Veikkausliigan maalintekijäkuninkuudesta taisteleva hyökkääjä Rasmus Karjalainen, liigajoukkueen syöttöpörssiä johtava hyökkääjä Ilmari Niskanen ja Viron A-maajoukkuehyökkääjä Ats Purje ovat lauantaina paikalla yleisön tavattavissa.

Lapset pääsevät haastamaan tähtipelaajat leikkimielisessä pomputtelukisassa, jossa palkintona on pääsylippuja sunnuntaiseen HJK-peliin. Aikuisetkin voivat osallistua leikkimieliseen kisaan. KuPS-pelaajat jakavat nimmareitaan nimikirjoituskortteihin ja heitä voi pyytää myös yhteiskuviin.

Päävalmentaja Honkavaaran viime hetken pelivinkit
Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara on myös paikalla yleisön tavattavissa ja jututettavana. Honkavaara kertoo viime hetken tärpit sunnuntaista HJK-peliä varten, joka alkaa Savon Sanomat Areenalla normaaliin aikaan kello 18.30 Ropo Capitalin toimiessa huippujännittävän klassikko-ottelun otteluisäntänä.

Selfie-seinän luona voi ottaa valokuvia, KuPS-pelaajia voi pyytää mukaan kuvauksiin. Jaa parhaimmat otoksesi somessa ja voi voittaa pienen palkinnon. Jaossa on myös KuPS-ilmapalloja.

Kaikki jalkapalloilun ystävät ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan seuran toimintapisteellä.

Kaikki kannustamaan KuPS voittoon HJK:sta su 26.8. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalle, Banzai!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai