C14 Puolen Suomen liiga käyntiin
Julkaistu: 05.05.2018 00.00

C14 Puolen Suomen liiga käyntiin

KuPS C14 käynnisti Puolen Suomen liigan voitokkaasti 5.5.2018.

Kuopion Litmasen kentällä käynnisteltiin tämän kevään Puolen Suomen liigaa. KuPS:n vieraana olivat Jaro ja KPV. KuPS kohtasi ensimmäisessä pelissä Jaron. Pelin henki oli melko selvä jo alusta. Jaro prässäsi koko kentällä ja KuPS pyrki hyökkäämään. Hieman talviterässä syötöt napsuivat noin 50 prosenttia omille, osa syötöistä todella hyviä ja osa huonoja. KuPS pääsi pelissä paremmin maalipaikoille, mutta viimeistelyissä ei ollut oikein spektaakkelimaista tehoa. Peli vietiin kuitenkin kotiin 3-2, ja jopa ansaitusti.

Toinen peli KPV:a vastaan oli melko erilainen. KPV ei prässännyt, mutta KuPS ei oikein kyennyt tätä hyödyntämään. Peli oli jokseenkin rauhaton, pelattiin joukkueen sisällä hieman eri peliä. Ei vielä niin hitsautuneesti kuin pystyttäisiin. KuPS:n osaamistaso ja tehokkuus kuitenkin takasi 4-0 voiton.

Parhaimpia tehoja hyökkäyksessä teki tällä kertaa Roope Savolainen. Tatu Leskinen pelasi hyvän pelin puolustuksessa. Arttu Nousianen avasi puskumaalilla liigan maalitilinsä KuPS:n paidassa. Pienestä alkuvireen hakemisesta huolimatta KuPS on ehdottomasti yksi ennakkosuosikki liigan kärkipaikoista taisteltaessa

Toimittajana Pekka Kortelainen

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai