KuPSD13 aloitti sarjakauden voitoilla Vaasassa
Julkaistu: 08.04.2018 00.00

KuPS D13 aloitti Puolen Suomen Liigan sarjakauden kahdella voitolla Vaasassa.

Sunnuntaiaamu alkoi aurinkoisesti Vaasan Fennia Areenalla, kun VPS kaatui numeroin 0-3. Maalinteossa kunnostautuivat Kalle Pasanen kahdella ja Eero Kirjavainen yhdellä osumalla. Koko joukkue pelasi vahvasti eikä VPS onnistunut kuin ajoittain saamaan tilanteita KuPSin päätyyn.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui SJK-yj. Pelin alussa SJK sai aikaan muutaman vaarallisen tilanteen ja onnistui menemään johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Tämän jälkeen peli oli kuitenkin KuPSn täydessä hallinnassa joukkueen pelatessa hienosti yhteen niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. Ensimmäisellä jaksolla maalinteossa onnistuivat Taavi Karjula kahdesti ja Eero Kirjavainen kerran. Toisella jaksolla Kirjavainen teki vielä komealla laukauksella pelin toisen maalinsa, ja peli päättyi KuPSin 4-1 voittoon.