TammiCup -18, 28.1 Kuopio-halli
Julkaistu: 31.01.2018 00.00

TammiCup -18, 28.1 Kuopio-halli


TammiCup -18

Joukkueemme järjesti lauantaiksi 28.1 kuluvaa vuotta -09 ikäluokan TammiCup- turnauksen Kuopioon. Tapahtuman hermo-, huolto- ja pelikeskuksena toimi mikäpä muukaan näin talvisaikaan kuin Kuopio-halli. Sinne oli joukkueemme aktiivit, ja vanhemmat yleensäkin, järjestäneet pelaamisen lisäksi tapahtuman yleisjohdon ja myös elintärkeät ruoka- ja juomahuollon toiminnot.

Meidän porukkamme lisäksi turnaukseen mukaan saatiin ihan hyvä määrä osallistujia eri puolilta Suomea. Seuroja oli yhteensä 7 eri kaupungista. Kun suurin osa niistä oli pilkkonut porukkansa eri joukkueisiin pelaajiensa osanottajamäärän mukaan, niin saatiin yhteensä 12 joukkuetta. Meidän seura oli jaettu 3 osaan, Mustaan, Keltaiseen ja Valkoiseen. Näin ollen saatiin sitten pelattavaksi 2 eri lohkoa, jossa kummassakin oli sitten 6 joukkuetta.

Vaikkakin turnauksen pelien, ainakin meidän joukkueen, päätavoitteena oli valmennuksen laatima tietty pelaamisen ”strategia”, niin tässä kuitenkin hieman menestystä myös tilastollisestikin: Jokainen joukkueemme pelasi 5 peliä eli seuramme yhteensä 15, josta tuli sitten 10 voittoa, 4 tasapeliä ja 1 häviö. Näillä lukemilla seuramme sai 2 lohkon voittoa ja yhden 3. sijan. Eli ei mennyt huonosti nytkään.

Tämän kirjoittaja oli armeijatermein VMTL:ssä, sairastuvalla kotona, joten fiiliskokemuksia ja kuvia ei vielä tähän hätään tule. Sitten myöhemmin Vicenteltä.

Valokuvaamisen lisäksi joukkueestamme on tullut Tubettaja, sillä nyt siirryttiin myös oikein livestriimaamisen pariin, sinne Yuutuubeen nimittäin. Kiitos siitä Jarkolle ja tuotokset ovat sitten nähtävissä ”KuPS 09”- kanavalla.

Turnaus taisi mennä taas ihan hyvin ja mikä hienointa niin lopuksi kaikki pelaajat palkittiin asiaankuuluvasti kiiltävillä osallistujamitaleilla!


Seurat olivat:

KuPS, Kuopio

FC BlackBird, Jyväskylä

Ajax-Sarkkiranta, Kempele

OLS Ruotsi, Oulu

Komeetat, Jyväskylä

PK-37, Iisalmi

Ylämyllyn Yllätys, Liperi


Teksti ja kuva, TL

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai