KuPS C14 Playoff Riga Cup
Julkaistu: 20.01.2018 00.00

KuPS C14 lähti Rica Cup turnauksessa palyoff -vaiheeseen alkulohkon toiselta sijalta. Vastassa KäPä Käpylästä.

Rica Cup -turnauksen alkulohko ratkesi Skonto Akatemian ja Holmen IF välisessä ottelussa. Skonto voitti ottelun 3-0, joten yhden maalin maaliero ratkaisi Skontolle voiton, maalierot KuPS 8-1 Skonto 9-1. Samalla ratkesi turnauksen 1-4 sijojen joukkueet, koska vain lohkojen voittajat jatkoivat kirkkaimpaan kärkeen. Kärkijoukkueisiin lukeutuivat tällä kertaa Manchester City, Skonto Akatemia, Riikan aluejoukkue ja Liettuan yhteisjoukkue. KuPS kohtasi playoffissa D-lohkon kakkosen KäPä:n. KuPS:n peli lähti hyvin käyntiin, ja johtoon mentiin Samuli Miettisen puskulla kulmatilanteesta. Hetki tämän jälkeen Roope Savolainen juoni lyhytsyötöllä Niko Adolfssonin läpi ja KuPS 2-0 johtoon. Tämän jälkeen KuPS:n puolustukselle tuli pimeä hetki. KäPä rokotti pehmeästä pelaamisesta ja nousi tasoihin 2-2. Toisella jaksolla KuPS:n pakka laski alas ja samalla menetettiin aktiivinen ote hyökkäyspeliin. Toinen jakso pelattiin käytännössä yhteen maaliin, joka oli valitettavasti KuPS:n maali. KäPä sai ansaitun voittomaalin ja peli päättyi 2-3 KäPälle. KuPS jatkaa tästä sijoituspeliin 7-8, joka pelataan sunnuntaina. Positiivista on kuitenkin, että ollaan ns. vesirajan yläpuolella, eli lukeudutaan parempaan puoliskoon turnauksen joukkueista.