KuPS D12 Keltainen mitaleille Irene Partanen Cupissa
Julkaistu: 14.10.2017 00.00

KuPS D12 Keltainen mitaleille Irene Partanen Cupissa

D12 Keltainen osallistui kahdella joukkueella (Urho ja Ilmari) kauden päättävään ToU:n miniturnaukseen Irene Partanen Cupiin. Molemmat joukkueet pelasivat haastesarjassa, joten yksi mitalisija oli jo valmiiksi varmistettu - sarjan kaksi muuta joukkuetta olivat ToU Haaste ja Pallokissat 05. Pelejä kertyi jokaiselle joukkueelle yhteensä neljä ja kun yhden ottelun kesto oli 2x25 minuuttia, jokainen peluri sai varmasti tarpeeksi peliaikaa. Urhon kohdalla näytti hetken aikaa siltä, että peliaikaa on luvassa liikaakin, kun yksi pelaajista sairastui viime hetkillä, mutta onneksi Pohjois-Kuopion porukka lainasi tilalle vahvistuksen. Kiitos Musta!

Sekä Urho että Ilmari kärsivät alkusarjan peleissä tappion Pallokissoille ja voittivat ToU:n, joten lopulta keskinäinen ottelu ratkaisi, kumpi pääsi finaaliin ja kumpi pronssiotteluun. Tällä kertaa Urho vei voiton, ja kohtasi Pallokissat uudestaan finaalissa, kun taas Ilmari ja ToU ottivat revanssipelin pronssimitalitaistelun merkeissä. Molemmat loppuottelut olivat hyvin tiukat ja tasaiset. Pallokissat osoitti kuitenkin olevansa loistava, sekä taktisesti että teknisesti taitavampi joukkue ja voitti finaalin 2-1. Ansaittu kulta puhtaalla voittopelillä. Urho pääsi iloitsemaan hopeasta ja Ilmari varmisti pronssin voittamalla ToU:n myös pronssiottelussa.

Vaikka kehityskohteita löytyy molempien joukkueiden pelistä, onnistumisia oli runsaasti. Päivän edetessä syöttöpeli kulki koko ajan paremmin ja paremmin ja pallottomatkin pelaajat saivat kintut vertymään. Hyvää liikettä, hyviä tilanteita ja ansaitut mitalit. Onnea pojat!

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai