Kups D12 Haaste TalviRonaltiinassa 2017
Julkaistu: 08.01.2017 00.00

Kups D12 Haaste TalviRonaltiinassa 2017

Pelit alkoivat perjantaina, ulkona -25 pakkasta, kuplassa kymmenen astetta vähemmän. Vastaan astui Pallokissat psg, turnauksen pelit pelattiin 11vs11 isolla kentällä, isoihin maaleihin. Vastustaja ei ollut hyvällä jalalla mukana alusta lähtien, hurjan prässäyksen ja kovien laitanousujen myötä pojat pistivät palloja maaliin, Olli tekaisi jopa hattutempun, peli päättyi meidän voittoon 5-0.

Perjantain iltapelissä nähtiin hurja Eetu K- show. Vastaan marssi FC Siili vihreissä peliasuissaan, ralli oli alusta lähtien samanlaista kuin eka pelissä, prässäystä, syöttöketjuja, nousua laidoilta. Tuntui että Eetu K oli jokaisessa tilanteessa mukana, hieno hattutemppu ja komea yksin vienti laidasta maalivahdin hassuttaen.

Lauantaina siirryttiin taas kuplaan ja vastaan tuli Ylämyllyn yllätys. Peli oli todella tasainen, paikkoja oli puolin toisin. Vastustaja sai yhden tilanteen sivurajaheitosta, josta tyttö pääsi nostamaan pallon meidän maalivahdin yli. Loppuun painostimme kovasti mutta vastustajan isokokoiset topparit katkoivat hyökkäykset kuudentoista rajalle. Lopussa Joona oli vielä nokikkain maalivahdin kanssa, mutta laukaus meni ohi, tästä pelistä turnauksen ainoa niukka tappio, 1-0.

Iltapeliin siirryttiin taas Kuopiohalliin ja vastaan tuli Tou 03-04, peli pelattiin 8vs8, pienellä kentällä pieniin maaliin, koska toulla ei ollut tarpeeksi pelaajia. Peli oli päästä päähän menoa alusta alkaen, teimme ensimmäisen maalin mutta vastustaja rankaisi seuraavasta hyökkäyksestä. Pojilla ei kuitenkaan taso notkahtanut vaan käänsimme peli meille kovalla prässäyksellä ja syöttöpelillä, vastustaja sortui tämän jälkeen pitkiin avauksiin jotka ei kuitenkaan tuottanut tulosta, varma voitto 1-3!


Sunnuntai -aamuun läksimme lohkojohdossa, muiden pelatessa ristiin, olimme tilanteessa että voittoon riittäisi tasapeli, pojille sitä ei kerrottu. Alkulämpät päätettiin samban tahtiin ja pojat lähti peliin iloisella mielellä. Vastaan astui Pallokissojen ykkösnyrkki. Peli oli molemmin puolin tiukka, saimme kumminkin enemmän maalipaikkoja. Kovan keskikentän prässäyksen ansiosta Pallokissat eivät päässeet meidän maalivahtia usein ahdistelemaan, Niki ja Eetu hoitivat tonttinsa hyvin. 13 minuutilla sivurajasta puskun kautta pallo Miikalle joka laukoi pallon yläriman kautta maaliin 1-0, tämän jälkeen kissat tuli kovaa mutta pojat kestivät. Turnaus päättyi voiton juhliin. Hyvä suoritus pojilta isompien sarjassa ja ekaa kertaa isolla kentällä, maaliero 14-2. Banzai! Matka jatkuu..

Kiitos Pallokissat hyvin järjestetystä turnauksesta.


Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai