Koeaika Tenavaliigassa

TENAVALIIGA-JOUKKUEIDEN KOEAIKA UUSILLE PELAAJILLE

Suomen Palloliitto (SPL) on lopettanut koelisenssikäytännön vuonna 2011. Näin ollen seura (KuPS RY) on päättänyt toistaiseksi muuttaa SPL:n koelisenssin KuPS ry:n koeajaksi. Koeajan pituus on neljä (4) viikkoa ja seura kustantaa ko. aikana vakuutuksen pelaajille. Koelisenssi voidaan myöntää ainoastaan pelaajalle joka ei ole ollut rekisteröitynä mihinkään jalkapalloseuraan ja jolla ei siten ole ollut virallista lisenssiä. Ilmainen koeaika myönnetään vain kerran eikä sitä voi jakaa tai sen pituutta voi muuttaa pelaajan mahdollisen sairastumisen, harjoitustauon tms. vuoksi.

Vakuutus kattaa seuraavaa:

Folksam Vahinkovakuutus Oy
- hoitokulut 8500e tapaturmaa kohti
- vuotuinen haittakorvaus täydestä pysyvästä haitasta 2550e
- vakuutus on voimassa kilpailuissa (tenavaliiga), valvotuissa harjoituksissa (valmentaja läsnä) ja näihin liittyvien matkojen aikana kotimaassa.
- vakuutus korvaa ainoastaan tapaturmia, ei rasitusvammoja
- fysikaalista hoitoa ei korvata

Mikäli koeaikana sattuu tapaturma pelissä tai harjoituksissa on siitä huoltajan välittömästi ilmoitettava toimistolle kirjallisesti, yhteystiedot sivun alareunassa. Ilmoituksessa on näyttävä
- pelaajan nimi, henkilötunnus, osoite ja joukkue
- harjoitusten päivämäärä, kelloaika ja paikka
- läsnä olleen valmentajan yhteystiedot
- huoltajan nimi, osoite, puhelin, sähköposti
- tiedot milloin lääkäri on tutkinut mahdollisen vamman, lääkärin nimi ja tutkimuspaikka (yksityinen / terveyskeskus)
- lääkärissä on käytävä välittömästi tapaturman jälkeen
Tämän jälkeen voidaan aloittaa mahdollinen korvausmenettely.

Vakuutus astuu voimaan kun henkilö ilmoitetaan seuran nettisivuilla olevan lomakkeen kautta pelaajaksi (lomakkeen täyttöpäivä). Vakuutus on voimassa vain koelisenssin ajan eli siihen päivämäärään asti (maksun eräpäivä) mikä on pelaajalle postitetussa lisenssimaksulapussa. Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä katkeaa vakuutus automaattisesti. Ilmoittautuminen valmentajalle ei riitä, vakuutus on voimassa vain jos ilmoittautuminen on tehty nettisivujemme kautta seuralle!

Kun pelaajan lisenssimaksu on maksettu seuran tilille siirretään osa maksusta Suomen Palloliittoon ja tällöin lisenssivakuutus astuu voimaan ja Aktian vakuutus lakkaa pelaajan osalta. Tämä koskee myös niitä pelaajia jotka maksavat lisenssimaksun kesken koeajan.

Lisätietoja
KuPS ry
Kirsi Pöyhönen
kirsi.poyhonen@juniorikups.fi
+358172668571

   
Lisää uutisia
Tenava-, Snadi- ja Perheliiga
«  Heinäkuu   »
Kategoriat