Tutor-toiminta

Fortum Tutor

Tutor-ohjelma

Palloliitto ja Fortum aloittivat vuonna 2009 valtakunnallisen Fortum Tutor -ohjelman, jonka tavoitteena on kehittää lasten jalkapallovalmennusta. Ohjelma on saanut erinomaista palautetta sekä seuroilta että lasten valmentajilta. Ohjelma jatkuu sen vuoksi myös kaudella 2017 .

Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelma, jonka idea on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa heille välineitä valmennustyöhön. Yhteinen tavoitteemme on, että lapset saavat kasvaa ympäristössä, joka kannustaa niin liikunnan iloon kuin yhdessäolon pelisääntöihin.

Tutor-ohjelman kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat. Erityisesti panostamme 5-8-vuotiaisiin, joiden valmentajat kaipaavat tällä hetkellä eniten tukea ja työvälineitä valmennustyöhönsä. Tutor-toiminnan avulla haluamme taata nuorimmille jalkapalloharrastajille laadukasta valmennusta sekä innostavan ja kannustavan harrastusyhteisön.

Ohjelma on tavoittanut jo tuhansia perheitä ja kymmeniä tuhansia lapsia ympäri Suomen.
UEFA Grassroots 2012 – Euroopan jalkapalloliitto UEFA valitsi Fortum Tutor -ohjelman Euroopan parhaaksi Grassroots-projektiksi 2012.

Tutustu Fortum Tutor-ohjelmaan alla olevasta linkistä
Fortum Tutor-ohjelma


   
Lisää uutisia
Tenava-, Snadi- ja Perheliiga
«  Heinäkuu   »
Kategoriat