28
HUH
18.15
C14 Junnuliiga, Harjoitusmatsit

ToU tytöt -04/03 - KuPS C14 JL   

Tanhulan tekonurmi, Vallantie 19 70900 Toivala

Ensimmäinen peli isolla kentällä

Vaikka C14 Junnuliiga pelaakin piirisarjassa ainoastaan pienkenttää, tällä kaudella aloitetaan myös 11v11 pelit. Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Tanhulan mainiolla tekarilla ToU 04/03 -tyttöjen vieraana aurinkoisena sunnuntai-iltana. Treeneissä on pyritty jo harjoittelemaan isoa kenttää varten pelaamalla loppupelejä oikealla leveydellä, mutta paria poikaa lukuunottamatta tämä oli useimmille ensimmäinen ison kentän ottelu.

Alku sujui hieman tunnustellen ja pidempiin välimatkoihin totutellen, mutta melko nopeasti joukkue alkoi saada pelin rullaamaan ja pari ihan hyvää hyökkäystäkin alulle. Maalivahti ohjasi puolustusta hyvällä otteella ja tyttöjen murtautumisyritykset saatiin purettua erinomaisesti. Hyökkäyspäänkin prässi alkoi toimia pelin edetessä, ja pojat saivat usein pallon riistettyä takaisin omalle joukkueelle jo hyökkäyspuolikkaalla. Puoliajalla käytiin läpi lähinnä pelaajien välisen etäisyyden merkitystä ja keskikentän miehittämistä - ekalla puolikkaalla keskelle jäi usein iso, tyhjä alue, kun keskikentän pelaajat ajautuivat joko laitaan tai puolustuslinjaan. Eka puolikas sujui kuitenkin hyvinkin mallikkaasti ja tauolle mentiin 0-1 johdossa.

Toisen puolikkaan aikana alkoi näkyä vaihtomiesten puute. Valitettavasti flunssa kaatoi pelaajia petiin niin, ettei saatu yhtään vaihtoukkoa mukaan matkaan, ja toisella puolikkaalla peli siirtyikin enemmän puolen kentän spurttailuista syöttöpelin puolelle. Melkoisia yksilösuorituksia nähtiin silti edelleen, ja pojat näyttivät, että kunto kyllä riittää yhä pidempiinkin kuljetuksiin (vaikka valkku yrittikin tauolla mainostaa syöttöpelin autuutta).

Lopputulos oli 2x40 minuutin jälkeen komeat 1-5 keltapaitojen hyväksi, ja vaikka peli olikin loppulukemia tasaisempi, pojat onnistuivat silti tällä kertaa selvästi paremmin. Valmentaja oli erityisen tyytyväinen hyvin toimivaan puolustukseen ja siihen, että pojat haastoivat rohkeasti, pelasivat ahtaissakin paikoissa, riistivät reippaasti ja ennen kaikkea pelasivat joukkueelle. Parannettavaahan on aina, eikä valmista tule ikinä, oli mikä joukkue tahansa kyseessä. Yksi asia piti kuitenkin pelin jälkeen nostaa esiin - ensi kerralla näyttävämpiä tuuletuksia! :D Tällä(kin) kertaa ilo näkyi pelissä ja se on parasta, banzai!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai