17
HUH
17.00
D12 Junnuliiga, Piiri Cup

SaPa - KuPS   

Hiekanpään Tekonurmi

D12 JL jatkoon piiricupin ensimmäiseltä kierokselta

17.4.2019 D12 Jl lähti pelaamaan piiricupin ensimmäistä kierrosta Pieksanmäelle SaPaa vastaan. Joukkue oli intoa täynnä näin ensimmäisen virallisen pelin alla, ja tuo näkyi myös kentällä.

Alkuun pojat pystyivät heti iskemään pari maalia hallitessaan ottelua, ja kaikki näytti menevän aivan kuin oli koko talvikausi harjoiteltu. Noiden kahden maalin jälkeen pojille sattui pieniä nukahduksia, joista vastustaja sitten pääsi tasoittamaan. Kuitenkin ennen puoliajan loppua saimme rivit kasaan ja onnistuimme vielä kolmen maalin teossa.

Toinen puoliaika oli sitten aivan erillainen. Pallo tuntui polttelevan jaloissa ja pelaajat hävisivät melkein kaikki kaksinkamppailut. Yksi maali kumminkin saatiin vielä tälle toiselle puoliajalle vastustajan veskarin ohi. Vastustaja rokotti toisen puoliajan pehmoisuudesta ja pääsi tasoihin, joten ottelu ratkaistiin rangaistuspotkukilpailulla.

Rankkareissa ratkaisijoiksi nousivat, Samuli Toppinen, Juho Kukkonen, Juho Koskinen ja Konsta Vaara maaleilla ja Oskari Kesti Torjunnalla.

Pelit jatkuvat viikon päästä 25.4 torstaina jolloin matkustamme Lehmoon Lehpa 08/punaista vastaan.


Banzai!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai