Kuopio Beachfutis ilmoittautuminen avattu, Banzai
SeuraJulkaistu: 06.06.2018 00.00

Kuopio Beachfutis ilmoittautuminen avattu, Banzai

KuPS ry järjestää jo perinteeksi muodostuneen Kuopio Beachfutiksen legendaarisen Väinölänniemen uimarannalla lauantaina 4.8.2018.

Rentoa meininkiä, huikeita suorituksia ja liikunnan riemua on tarjolla roppakaupalla, kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan hymy huulilla.

Pelimuotona Kuopio Beachfutiksessa on 3v3 +maalivahdit ja ottelut pelataan ilmatäytteisillä kentillä viime vuoden tapaan normaaleja beachfutiksen sääntöjä mukaillen. Ilmoita joukkueesi mukaan alla olevalla lomakkeella. Osallistumismaksu 150 € / joukkue.
Muistattehan hoitaa omat vakuutusasiat kuntoon, järjestävä taho ei vastaa osallistujien vakuuttamisesta.

Beachfutis-turnaus järjestetään osana urheilun superviikonloppua, Sunsets Kuopio-tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman on kasvanut entisestään ja Beachfutiksen lisäksi sataman ja Väinölänniemen alue täyttyy erilaisista tapahtumista. Mukana on tietysti päälaji beachvolley, jonka oheen tarjotaan katusählyä ja - korista, Kuopion vahvin mies kilpailua, Crossfittiä, liaanihypyn SM-kilpailut, Kuopio Veneilee tapahtuma ja paljon muuta oheistoimintaa. Kaiken kruunaa sataman iltajuhlat, jossa tänä vuonna esiintymässä Kasmir ja Anna Abreu. Lisätietoa koko tapahtumasta: http://www.sunsetskuopio.com/

Ilmoita joukkueesi osaksi superviikonloppua tästä, Banzai!

Lisätietoja turnauksesta
Ilja Venäläinen
050-3687949
Sähköposti ry@kups.fi
Turnauksen facebook-sivut:
Tykkäämällä pysyt mukana matkassa.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai