Futsal Naiset, Futsal Naisten ykkönen

KuPS Naiset - FC Seinäjoki  7 - 2

Kuopio, Ylä-Pyörön koulu

KuPS jatkaa ilman piste menetyksiä naisten futsal ykkösessä

Eilen 29.11. pelattiin Kuopiossa Ylä-Pyörön koululla Naisten Futsal Ykkösen kärki kamppailu jossa KuPS sai vieraita Seinäjoelta. Kamppailu olikin niin mielenkiintoinen kuin odotettavissa oli. Vierailijat olivatkin pelissä hyvin mukana koko pelin puolustaessaan tiiviisti.

Kotijoukkue KuPS siirtyi 1-0 johtoon Suvi Kankkusen maalilla ajassa 2:15, mutta vierailijat nousivat kotijoukkueen syöttövirheestä 1-1 tasoihin vajaa 2min myöhemmin. Vierailijat menikin 1-2 johtoon ajassa 8:52 maalivahti Aliisa Lopin purkaessa pallon maalinsa edustalta yli kotijoukkueen maalivahdin. Kotijoukkue tasoitti vielä 3min ennen loppua ja tauolle siirryttiin 2-2 tasa lukemissa.

Tauolla kaikilta pieni peiliin katsominen, virheet minimiin ja pelataamista vähillä kosketuksilla. Sillä reseptillä peli hoidettiinkin tyylikkäästi niin, että kaikki kolme pistettä jäi Kuopioon. Pelissä nähtiin hienoja syöttökompinaatioita, joilla päästiin murtautumaan vastustajan muodon sisään ja siitä ohi. Loistava tason nosto joukkueelta!

KuPS Maalit ja syötöt: 1-0 Suvi Kankkunen, 2-2 Pauliina Pinta ( Kerttu Markkanen), 3-2 Anu Koponen ( Pia Linder), 4-0 merkattiin Seinäjoen omaksi maaliksi, 5-2 Tiia Elonsalo ( Pia Linder), 6-2 Suvi Kankkunen ja 7-2 Liisa Kuuloja ( Pia Linder)

Pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua Toholammilla TU:n vieraana, josta KuPS lähtee hakemaan viidettä voittoa.

BANZAI!!

Tilastot

7 - 2

FC Seinäjoki
(2-2)
2'MaaliKankkunen Suvi
3'MaaliKuivila Kaisa
8'MaaliLoppi Aliisa
16'MaaliPinta Pauliina
22'MaaliKoponen Anu
26'MaaliElonsalo Tiia
27'MaaliKankkunen Suvi
38'MaaliKuuloja Liisa