KuPS Naiset - FC Sport-j/2  4 - 3

Kuopio, Lippumäki LH

KuPS varmisti lohko voittonsa

Viikonloppuna pelatun kierroksen myötä KuPS varmisti lohkovoiton.

Lauantaina KuPS kohtasi FC-Sport-j/2 Lippumäen uudessa liikuntahallissa. KuPS avasi ottelun varovaisesti, mutta liike ja pelinopeus parani puoliajan edetessä ja tauolle lähdettiin lukemissa 4-1.

Toinen puoliaika oli takkuista. Pallo liikkui välillä hyvin, välillä liian hitaasti. Paikoitellen oltiin staattisia, välillä liike oli hyvää ja päästiin hyville maalipaikoille. Viimeistelyssä oli pikkaista hätäisyyttä ja laukaukset menivät ohi tai suoraan maalivahdin ulottuville. Sport vuorostaan tehosti ja hyökkäsi suoraviivaisesti mikä aiheutti pieniä ongelmia. Ottelusta tärkeät 3p vaikka niiden eteen jouduttiinkin ottelun loppu pelamaan uhrautuvasti.

Lohko voitto varmistui sunnuntain ottelussa, jossa kohtasi Fc Brändöpojkarna ja FC Seinäjoki. Fc Seinäjoen voittaessa Brändöpojkarnan ja KuPS:n voittaessa Sportin, ei lohko voittajasta ole enää epäselvyyttä. Nyt katse jo tulevaan ja edelleen parantamaan omaa peliä.

Onnistujiia KuPS:ssa ottelussa olivat Pia Linder, joka palkittiin myös ottelun parhaana, Anu Koponen, Liisa Kuuloja sekä Tiia Elonsalo.

Tilastot

4 - 3

FC Sport-j/2
(4-1)
10'MaaliLinder Pia
14'MaaliKoponen Anu
16'MaaliKuuloja Liisa
18'MaaliElonsalo Tiia
18'MaaliTalonpoika Salla
31'MaaliTalonpoika Salla