Kokkola Cupista mitalit kaulassa kotiin
Julkaistu: 24.07.2019 00.00

Kokkola Cupista mitalit kaulassa kotiin

Heinäkuiseen Kokkola Cupiin lähdettiin hakemaan vauhtia kohti Hämeenlinnan tärkeitä pelejä. Kahdella joukkueella matkaan ja bussilastilliseen pakattuna paljon positiivista energiaa. Cupin yhteydessä järjestettiin Kaarle Special Olympics turnaus sekä kilpa- että Soft sarjalle.

Päivä alkoi Soft sarjan ensimmäisellä pelillä ja parin minuutin jälkeen alkoi olla jo selvää missä merkeissä peliä pelattiin. Joukkueen kapteenin Jarin johdolla joukkue teki selvää työtä, pelatiin vahvaa puolustuspeliä ja hyökkäyksiin noustiin huolella rakentaen ja syöttöpeli halliten. Jaro kukistuin ensimmäisessä pelissä melkoisen murskalukemin 0-9. Loistavaa joukkuetyötä, maalit jakaantuivat monelle pelaajalle ja oman maalivahdin tukena oli vahva puolustus.

Soft sai toiseen peliinsä vastaan Tervarit-j/Olympiakos Soft joukkueen Oulusta. Päivän hellelukemat alkoivat tuntua ja upeasti pelaajat jaksoivat pelata omat peliminuuttinsa huolella ja tuloksia syntyi tiukassa pelissä. Tervareiden maalilla teki maalivahti hienoa vahvaa työtä, mutta silti hänet oli ohitettavissa niin että voitto kotiin. Pelistä tuloksena 3-2 lopputulossa ja KuPSille sarjan kärkipisteet kahdella puhtaalla pelillä.

Viereisellä kentällä taisteltiin kovat kilpasarjan pelit. Hyvä valmistautuminen, vahva joukkuepelaaminen ja koko joukkueen loistava yhteispeli toi voiton ensimmäisestä pelistä kun vastassa oli Tervarit-j/SM joukkue. Tulokset selvät 5-1. Hienoja maaleja, hienoja suorituksia ja melkoista venymistä.

Toisessa pelistä odotettiin jo ennakkoon tiukkaa taistelua kun vastaan tulivat taitavat GBK/Tigers SM joukkueen pelaajat. Vauhti ja vääntö oli kovaa, mutta peli pysyi loistavasti hallussa ja tiukasta pelistä 2-3 lopputulos ja myös kilpasarjasta puhdas kahden pelin voitto ja sarjan kärkisija.


Mahtavissa tunnelmissa Kokkolasta kotimatkalle! Loistavat treenipelit takana ennen kesän pääturnausta Hämeenlinnassa muutaman viikon päästä.

Pelaajat, loistavaa työtä kentällä - huoltajat Terhi ja Taru - mahtavasti huollettu joukkueet niin että kaikki jaksoivat parhaaseen tulokseen ja isot kiitokset koko taustatiimille. Timon anti pelaaja-valmentajana on tärkeässä roolissa joukkueelle. Joukkueiden kapteenien Jarin ja Eetun kannustuksessa ja tuella koko joukkue kukoistaa. Anun panos taitavana joukkuejohtajana aivan korvaamaton ja kun vielä mukaan saatiin kannustajia kannustamaan kentän reunalle, niin mahtava porukka on kasassa! Uutena joukkueen valmentajana on helppo olla todella ylpeä joukkueen kehityksestä, yhteishengestä ja koko ajan kehittyvistä taidoista. Vauhti kentällä paranee koko ajan, keskinäinen kommunikaatio rakentaa peliä kohti hyviä pelisuorituksia.

Kokkola valloitettu, nyt kohti Hämeenlinnaa..

Valmentaja Kirsi



Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai