KuPS - B3  3 - 0

Stadion

C15 - B3 harjoituspeli

C15 kohtasi tällä kertaa B3 joukkueen. Helmikuinen sää oli harjoituspelin aikaan hyvinkin keväinen. Aurinko porotti taivaalta ja lämmöt olivat kuin huhtikuussa konsanaan.

C15 joukkueen sairaslista oli yllättäen melko pitkä, kaikenlaista sairautta ja onnettomuutta oli liikkeellä. Siitä huolimatta pelissä oltiin hyvällä jalalla ja luottamuksella. Peli lähti liikkeelle varsin vauhdikkaasti. Ensimmäisen jakson alkupuoli mentiin melko tasaisesti. B3 oli fyysisesti vahvempi keskikentällä, C15 puolestaan hallitsi paremmin puolustuksensa ja hyökkäävän pelin. Keskikentälle nostettu Okko Nenonen vastasi C15 ensimmäisestä maalista, joka syntyi maalinedustatilanteesta. Toisella jaksolla Arttu Nousiainen vei C15-joukkueen 2-0 johtoon. Pallo kääntyi oikean laidan keskityksestä kohti maalia ja aina maalivahdin yli. Pelissä pelasivat maaleilla C15 veräjänvartijat Elias Puustinen ja Miska Miettinen molemmissa päissä. Toisen jakson lopulla C15 sai vielä rankkarin, joka Sisu veti tyylikkäästi maaliin. Kokonaisuutena C15 joukkueen fyysinen kunto ja kestävyys vaikutti vastustajaa paremmalta. Pelin ote kääntyikin sen edetessä yhä enemmän C15 joukkueelle. Lopputulos 3-0.

Toimittajana Pekka Kortelainen

Tilastot

3 - 0

B3
(1-0)
30'MaaliNenonen Okko
57'MaaliNousiainen Arttu