C15, KuPS C15 harjoitusottelut

KuPS - KuPS B2  1 - 5

Stadion tai Kupla

C15 ja B2 Harjoitusottelussa

C15 ja B2 kohtasivat tänä talvena toista kertaa. C15 voitti edellisen ottelun, joten pienoista revanssin tuntua oli koleassa stadionin ilmassa. Heti ottelun alusta tilanne kääntyi vastakkaiseksi kuin edellisessä ottelussa, B2 oli nyt liikkuvampi ja onnistuvampi. C15 kärsi huonoista syötöistä, hyviä tilanteita menetettiin, kun avaussyötöt menivät vastustajalle tai harhaan. Samoin pallonmenetyksiä tapahtui kriittisissä paikoissa, kaksinkamppailut menetettiin liian pehmeällä otteella. Toki tämä ei koskenut kaikkia pelaajia tai tilanteita, vaan selkeitä positiivisiakin onnistumisia nähtiin. Vastustaja rokotti kaikista virheistä, ja pelipäällä oltiin näköjään muutenkin. Ensimmäisellä jaksolla C15 pystyi nostamaan peliä oikealta, muutamiin hyviin maalitilanteisiiinkin päästiin. Samoin muutama hässäkkä saatiin vastustajan maalille. Toisella jaksolla tilanne tasaantui, kun molemmat joukkueet tekivät vaihtoja, tosin pelin tempokin laski jonkin verran. C15 sai momentuminsa läpiajosta, jonka vastustaja pysäytti rankkarin arvoisesti. Sisu Ikosen rankkari vasempaan alakulmaan oli jäätävän varma. Toisella puoliskolla nousuja tehtiin enemmän vasemmalta ja Severi toi hyökkäyspeliin hieman erilaista tyylikkyyttä. Kaiken kaikkiaan opettavainen peli kokonaisuutena. Pelin henki tuntui olevan hyvä ja pelaajatkin varmasti oivalsivat, että oli kysymys oppimistapahtumasta jota hyödynnetään tulevissa koitoksissa. Lopputulos 1-5.