4
KES
18.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Kakkonen

OLS - KuPS Akatemia   5 - 0

Oulu, Castren TN

KuPS Akatemian miehet OLSn vieraaksi SU 4.6!!

Kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina pelataan kärkikamppailu Kakkosen C-lohkossa OLSn isännöidessä KuPS/Akatemiaan klo 18.00 Castrenin tekonurmella. Joukkueet majailevat tasapistein 11 pisteessä sijoilla 2. ja 3. viiden ottelukierroksen jälkeen. Lohkoa johtaa niukasti yhden pisteen erolla kokkolalainen GBK ja sijalla 4. oleva FCV on jäänyt kärjestä 5 pisteen päähän.

Viime kierroksellaan OLS kellisti 0-1 lukemin paikalliskilpailijan OTPn oman maalin turvin. Joukkueella on sarjassa kolmen ottelun voitto- ja nollapeliputki, joten kovan haasteen AC Oulun farmijoukkue keltamustille antaa. OLSn perinteiset keltasiniset peliasunsa emäseuransa ACOn laivastonsiniseen vaihtanut OLS on ollut alkukaudesta todella kova nippu. Ainoa tilastotahra on Suomen Cupin 5.kierroksen rangaistuspotkukilpailu tappio OTPlle. Muutoin joukkue on pelannut kaksi tasapeliä (Kraft 1-1, JBK 3-3) kolmen voittonsa lisäksi. Maalintekijöinä ovat kunnostautuneet Vili Saarikoski (5 ottelua / 4 maalia), Eemeli Raittinen (4 ottelua / 3 maalia), Danila Bulkagov (5 ottelua / 2 maalia) sekä Santtu Eeppänen (4 ottelua / 1 maali). Joukkueen maalilla 20-v Nuutti Kaikkonen edustaa uuden sukupolven maalivahtilahjakkuutta, joten oikein hyvästä joukkueesta on kyse. Lisäksi joukkueesta löytyy Suomen kentiltä kaiken moninkertainen Suomen mestari HJKn riveistä, kokenut 40-v brasilialainen Rafinha, joten OLSn nuorukaiset ovat saaneet hienon mentorin kentälle.

Keltamustat vieraat tekevät kesäkuussa kaksi pelireissua Ouluun; 4.6 OLSn ja 17.6 OTPn vieraaksi. Viime sunnuntaina joukkue tasasi pisteet Jaron farmijoukkue JBKn kanssa maalittomassa, mutta tilannepitoisessa ottelussa, joten lähtökohdat vieraspelillä ovat mukavat.

Juho Neuvonen Akatemian valmennuksesta odottaa mielissään sunnuntain ottelua; "Todella hieno matsi edessä. OLSlla on useita lahjakkaita pelaajia riveissään, joilla on varmasti mahdollisuudet pelata hieno futisura korkeammillakin sarjatasoilla, mutta sama pätee meidänkin pelaajiimme. Olemme käyneet omaa pelaamistamme lävitse ja treeniviikko on ollut jätkillä upea. Kasvamme joka tapahtumallamme ja alkukauden peleissä onnistumisia on tullut mukavasti. Pelikausi on tuloksellisesti ollut hyvä, mutta meidän pitää keskittyä jokaiseen peliimme 100 %:sti, eikä antaa lähteä ajatuksen laukalle. Olemme löytäneet tietynlaisen varmuuden ja rungon pelaamiseemme, mutta onhan siinä vielä kosolti kehitettävääkin. Sarjataulukkoa ei kannata liiemmälti alkaa tuijottamaan, sillä se on tiedossa, että jokainen peli on oma erillinen haaste, johon pitää löytää ratkaisut. Luottavaisin mielin kohden sunnuntain matsia."

Akatemian pelit kesäkuussa ovat;

SU 4.6 klo 18.00 OLS vs KuPS/Akatemia, Castrenin kenttä

LA 10.6 klo 18.00 KuPS/Akatemia vs ViFK (Vaasa), Keskuskentän Väre Areena

LA 17.6 klo 16.00 OTP vs KuPS/Akatemia, Heinäpään tekonurmi

KE 28.6 klo 19.00 KuPS/Akatemia vs GBK (Kokkola), Keskuskentän Väre Areena

TERVETULOA NAUTTIMAAN FUTIKSESTA PAIKAN PÄÄLLE!!!

BANZAI!

KuPS Akatemiajoukkueiden yhteistyökumppanit!

Tilastot
OLS

5 - 0

(3-0)
2'MaaliHeikkinen Daniel
33'MaaliPekkala Leevi
44'MaaliRaittinen Eemeli
86'MaaliKemilä Kaapo
92'MaaliKähkönen Rene

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai