P17 / 3, P17 Kakkonen

KuPS 3 - PK-37  1 - 0

Kuopio, Väre Areena TN

KuPS B3 otti voiton PK-37:stä

Perjantaina 19.5. pelattiin Väre Areenalla P17 Itä Kakkosen 1. kierroksen päätösottelu KuPS B3 - PK-37.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viime vuosina lukuisia kertoja ja lähes poikkeuksetta PK-37 on poistunut taistosta voittajana.

Kotijoukkue tuli otteluun hyvällä asenteella ja valmiina taistelemaan pisteistä. Ensimmäinen puoliaika eteni ehkä kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa. Juho Väänäselle avautui jakson alkupuolella erittäin hyvä maalintekopaikka kulmatilanteesta, mutta pusku suuntautui PK:n maalivahtia päin.

Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla muutama maalintekotilanne, mutta maalisarake näytti molemmille nollaa jakson päättyessä. Ottelun merkitys näkyi myös kentällä tiukkana vääntönä ja paikoin tunteetkin lämpenivät.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet tulivat päättäväisesti. KuPS B3 sai pallon maaliin jakson alkupuolella, mutta tuomari vihelsi tilanteesta PK:lle vapaapotkun ilmeisesti maalivahtiin kohdistuneen rikkeen johdosta. Molemmilla joukkueilla oli toisellakin jaksolla muutamia maalipaikkoja, mutta maalivahdit venyivät torjuntoihin molemmissa päädyissä tai viimeistelyssä oli toivomisen varaa.

Avausmaali, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi, näki päivänvalon 67. minuutilla. Rasmus Tiilikainen antoi vapaapotkun noin 25 metristä. TJ Mutenure pääsi boxissa jatkamaan jalalla pallon ohi PK:n maalivahdin.

Avausmaalin jälkeen molemmat joukkueet ryhmittivät joukkojaan uudelleen ja PK haki tasoitusta erittäin suoraviivaisesti pelaamalla palloa syvään. PK:n tasoitusmaali oli todella lähellä pitkän avauksen seurauksena, kun pitkää avausta ei saatu katkaistua ilmasta. Jimi Katainen KuPSin maalilla venyi kuitenkin hienoon torjuntaan. KuPS B3 puolusti ottelun lopun johtoaan uhrautuen ja otti 1-0 voiton.

Sarja jatkuu perjantaina 26.5. kotona YlYä vastaan.

Tervetuloa kannustamaan KuPS B3:sta!

Tilastot

1 - 0

PK-37
(0-0)
55'VaroitusKorhonen Roope
67'MaaliMutenure Moses Tendayi Jr
67'MaalisyöttöTiilikainen Rasmus
77'VaroitusYlä-Kauttu Joona